Начало / Евро Новини / Агенцията за социално подпомагане обявява конкурс за външни оценители по ОП „Развитие на човешките ресурси”

Агенцията за социално подпомагане обявява конкурс за външни оценители по ОП „Развитие на човешките ресурси”

Агенцията за социално подпомагане (АСП), междинно звено по Приоритетна ос 5 „Социално включване и насърчаване на социалната икономика” на ОП „Развитие на човешките ресурси”, обявява конкурс за избор на външни оценители за участие в оценителни комисии на процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.

Кандидатите следва да не заемат пост в държавната администрация, да са физически лица с висше образование в една от областите, изброени в поканата, и най-малко 3 години професионален опит в съответното професионално направление. Изисква се познаване на ОП „Развитие на човешките ресурси” и на съответната нормативна уредба, касаеща реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Крайният срок за подаване на заявления е 20.08.2009г.

По-подробна информация можете да намерите тук

Източник: Структорни фондове на ЕС

Екипът на Finansirane.eu може да Ви съдейства при управлението и изпълнението на проекта Ви за финансиране!

ВИЖ СЪЩО

Процедура „Обучения за заети лица“ е спряна за кандидатстване

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“  временно преустановява подаването на проектни предложения …

Един коментар

  1. Обявата за тези конкурси е подигравка с експертите.Какъв процент от спечелилите конкурса външни експерти са поканени за оценка и какво е тяхното заплащане? Отговорът на този въпрос ще сведе кандидатите за конкурс до нула.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.