Начало / Акцент Евро Финансиране / БАТА АГРО избра нов председател

БАТА АГРО избра нов председател

Новият председател на БАТА АГРО е Даниел Минев. Той беше избран от Общо събрание на Асоциацията. Компанията, която управлява – ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, е член на авторитетната неправителствена организация, съобщиха от асоциацията.

Даниел Минев наложи бранда NEW HOLLAND в страната. Сега пред младия бизнесмен стои задачата да ръководи единствената у нас Асоциация на търговците на агротехника, в която членуват най-големите вносители на световни марки машини.

Даниел Минев е завършил Техническия университет във Варна. През 2003 г. получава магистърска степен по специалността Electrical Engineering във Florida International University. Професионалният му опит включва ключови позиции в енергийните звена на световния лидер General Electric в Централна и Източна Европа.

Даниел Минев оглавява ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ от 2013 г., а през 2014 г. става носител на отличието Агробизнесмен на България за 2014-та.

 

 

 

ВИЖ СЪЩО

Нови възможности за кандидатстване по процедура за подбор на проекти по мярка 4.2

Местна инициативна група „Поморие“ обявява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Мярка 4.2 “Инвестиции …

Един коментар

  1. Новият им председател да ги стегне малко и да си направят официалната страница като хората. Той поне знае как трябва да изглежда един сайт. Новините им не са обновявани от 2016-та година,галериите също. Не ми се вярва да нямат пари да плащатот време на време на администратор. То и изложението им тази година е на път да загуби една трета от миналогодишните участници, а тези които се пробват за първи път, за тях не знам, ще се прежалят ли догодина да са фон и масовка на „големите“, като им плащат масрафа – и тази година са си вдигнали цените за участие за лукса от походните тоалетни и шатрите с кебапчета.
    Много нелепо е и да твърдят под път над път, че са най-голямото изложение – нито са най-големи, нито са международни. Провинциализъм , самодоволство и първенющина лъха, но какво да ги правиш, явно са решили, че като разбират от трактори, могат и да печелят от изложение за трактори…За печалбата няма съмнение, за останалото …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.