Начало / Препоръчани / Безплатна възможност за бизнеса и заетите лица

Безплатна възможност за бизнеса и заетите лица

Finansirane.eu съвместно с  консултантска фирма Енпром и Училище за Бизнес Компетенции предлага възможност за безплатно обучение чрез схема “Аз мога повече” и Оперативна програма ” Развитие на човешките ресурси” на Агенция по заетостта, финансирано от Европейски социален фонд.

В периода 25.07 – 10.08 се очаква откриване на нов прием на заявления за обучение от Агенция по заетостта чрез Бюрата по труда. Дава се възможност на всяка една фирма или заето на трудов договор лице да повиши своята квалификация, знания и практически умения. Кандидатстването става индивидуално или групово чрез представител на работодателя при набиране на повече от 15 служители.

Програмите, които ви предлагаме за професионална квалификация по тази схема са фокусирани изцяло върху проблемите и практиката на бизнеса, като прилагат европейския стандарт за бизнес компетентност EBC*L / www.ebcl.eu  / . Покриват се следни области – търговия, икономика, мениджмънт, бизнес администрация, маркетинг, икономическа информатика.  Предвид спецификата на всеки един бизнес, практическите задания за обучение на група служители при един работодател могат да се адаптират така, че да отговарят конкретно на нуждите на Вашето предприятие.Обучението приключва със свидетелство за придобита професия и специалност.

Според избраната квалификация, професионалното обучение може да бъде в рамките на 300, 662 или 960 часа. Тъй като това е доста време, а всеки който прави бизнес знае колко е важен човешкият фактор, сме адаптирали провеждането на обучения да става под формата на комбинация от самостоятелно уеб базирано обучение в удобно време ( www.e-learning.bg )  с присъствени вечерни или съботни консултации по избираем график. Това означава, че присъствените часове са сведени до минимум, а за дистанционното обучение е необходимо да имате достъп до компютър с интернет свързаност. Това прави тази възможност изключително удобна, както за жени в майчинство, така и за дългосрочно отсъстващи поради командировки, отпуск и т.н.

[box_light] ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Тъй като тази програма е с индивидуални поименни ваучери, финансирани от Агенция по заетостта и Европейския социален фонд, тя е абсолютно неангажираща за работодателя и абсолютно безплатна за физическото лице,  не се “замразяват” средства (както става по други програми – работодателят плаща, представя документи в държавните агенции и чака за възстановяване на сумите). [/box_light]

По-долу можете да видите и чуете няколко референции за обучения, които вече сме провели.

Имаше няколко аспекта които сме пропуснали в нашите проучвания„. Вижте какво каза Милчо Милев от СТС Инвест Холдинг.

„Обучението по интернет маркетинг работи – наистина работи“. Вижте какво каза Меглена Димитрова – мениджър на локален център гр. Пловдив към Нов Български Университет.

Вижте какво каза доц. д-р Недка Николова за обученито по интернет маркетинг

Вижте и чуйте какво каза управителката на една от най-големите фирми за топлинно счетоводство – НЕЛБО ЕАД за обучението по интернет маркетинг

„Обучението по интернет маркетинг беше трудно но много интересно“. Вижте какво каза Светла Константинова – управител на Акватория ООД.


ВИЖ СЪЩО

Приема на проекти по мярка 311 и мярка 312 през 2013 година – бомба със закъснител

Преди две седмици приключи приема на проектите по мерки 311 и 312. И то какъв …

8 коментара

 1. fani mariova

  zdraveite giveq v edno malko celce na ime Enica v tozi region ima mnogo bezrabotica i za tova mi se iska da napravq edin malak kozmeticen salon ili xlebarnica molq vi da mi dadete informaciq kak moge da kandidatstvam ikade za 1 a moge i za 2 idei

  • Ивайло Янков

   Здравейте Фани,

   Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, тъй като община Кнежа е сред приоритетните за програмата.

   За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

 2. Радослав Тодоров

  Здравейте господин Янков , имам фирма за производство на екопелети ,поради разширяващия се пазар искам да кандидатствам по едвопейска програма,от къде да започна .Мога ли да се свържа с вас

  С поздрав:Радослав Тодорв

  .

  • Ивайло Янков

   Здравейте Радослав,

   Вие може да кандидатствате за разширяване на вашето производство.

   За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

 3. Пепа Димитрова

  как мога да кандидатствам по програма за отглеждане на коне

  • Ивайло Янков

   Здравейте Пепа,

   За отглеждане мисля, че се взимат директни субсидии, но ние не ги следим тези плащания. Моля да се обърнете към ДФЗ.

 4. Здравейте!Искам да попитам дали мога да кандидатствам по някоя програма,за построяването и изграждането на малка фабрика за шоколади и шоколадови изделия?

  • Ивайло Янков

   Здравейте Галин,

   Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по Мярка 123 от програма „Развитие на селските райони“.

   Ние от своя страна можем да Ви помогнем, като Ви осигурим цялостна консултация от А –Я, както за подготовката на задължително прилежащата документация, така и за самия проект за финансиране, както и неговото управление след одобрението му докато не приключи официално.

   За повече и подробно разяснение моля заповядайте при нас!

   Поздрави,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.