Начало / Евро Новини / Безплатни обучителни курсове за фермери по Мярка 111

Безплатни обучителни курсове за фермери по Мярка 111

Обучаващите организации, които се финансират по Мярка 111 „Професионално обучение, информационни дейности и разпространение на научни знания“ ще организират безплатни курсове, в които могат да вземат участие всички заети в селското и горското стопанство, стига те да са пълнолетни.

Растениевъдство, животновъдство, лесовъдство са само част от темите, които ще бъдат разгледани по време на семинарите и курсовете. Изключително актуалната към днешна дата тема за опазването на околната среда от нитрати и биоразнообразитето също намират място в програмата. Обученията могат да включват и икономически аспекти като счетоводство и маркетинг, както и работа със софтуер, запознаване с иновации в технологиите, условията за хуманно отношение към животните и др.

Всеки, който се интересува от условията и възможностите свързани с тази мярка, може да направи справка в www.prsr.bg, където може да открие изчерпателен списък на организациите, които предлагат безплатни обучения, а също така може да се открие и списък с темите, които прадстои да бъдат разгледани.

Всичко това, заедно със заявление за участие може да намерите на станицата на ПРСР 2007-2013 от меню „Мерки“  „Мярка 111“.

 

 

Източник Фермер.бг

 

ВИЖ СЪЩО

Процедура „Обучения за заети лица“ е спряна за кандидатстване

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“  временно преустановява подаването на проектни предложения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.