Начало / Акцент Евро Финансиране / ВИА ЕКСПО – С ТРИ ПАРАЛЕЛНИ ИЗЛОЖЕНИЯ И КОНФЕРЕНЦИИ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР – СОФИЯ

ВИА ЕКСПО – С ТРИ ПАРАЛЕЛНИ ИЗЛОЖЕНИЯ И КОНФЕРЕНЦИИ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР – СОФИЯ

ЕЕ &  ВЕ (Енергийна ефективност и възобновяема енергия); Smart Citites (Интелигентни градове) и Save the Planet (Управление на отпадъци и рециклиране) – изложенията и конференциите, имащи за цел да популяризират модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат енергетиката, градовете и управлението на отпадъците в по-екологични, рентабилни и ефективни системи.logo-smart 256 x 256

Виа Експо ни предоставя тази възможност за пореден път, след няколко успешни години, в които производители и доставчици на решения; потребители и представители на общини и научни среди имаха шанса да се запознаят с актуалната информация за глобалните тенденции и перспективите за развитието на съответните сектори в Югоизточна Европа.

ИЗЛОЖЕНИЯТА И КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТЯХ?

И тази година ще ни изненадат със силно международно присъствие на водещи компании, като сред потвърдилите са фирми от Австрия; Белгия; България; Дания; Германия; Гърция; Италия; Чехия и Швейцария.

За осма поредна година ще се реализира и Австрийски павилион с институционалната подкрепа на Advantage Austria Sofia. В допълнение, италианският институт за външна търговия – ICE – организира колективно участие на предимно италиански компании в областта на управлението на отпадъците.

КРАТЪК ПРОФИЛ НА ИЗЛОЖИТЕЛИТЕ

 • Енергийна ефективност

Когенерация; Енергийно – ефективни технологии и оборудване в различни браншове на индустрията; Пасивни къщи; Системи за енергиен мениджмънт; Енергийно – ефективни системи за отопление, охлаждане и вентилация; Термопомпи; Е – мобилност; Енергийно – ефективно строителство

 • Възобновяема енергия и системи:

Био-, слънчева, вятърна и геотермална енергия; Енергия от отпадъци

 • Smart Cities:

Интелигентни сгради; Устойчива градска мобилност; Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за интелигентни градове; Интелигентна енергия

 • Save the Planet:

Logo_Eco-180x50Събиране на отпадъци; Транспортни средства и технологии; Третиране на отпадъци; Третиране и обезвреждане на опасни отпадъци; Компостиране; Третиране на замърсени почви; Рециклиране; Депониране; Енергия от отпадъци; Услуги и др.

ОСНОВНИ ТЕМИ В КОНФЕРЕНЦИИТЕ ЩЕ БЪДАТ…..

 1. Аспектите в националната политика по информационни технологии за интелигентни решения;
 2. Трансформиране на интелигентни градове в двигатели на растежа;
 3. Интелигентни и свързани общности;
 4. Интелигентен транспорт в умните градове;
 5. Геотермална енергия: добри практики в градовете; потенциал за повърхностните геотермални води; геотермални помпи за отопление; управление на Енергийния съюз и на пакета за интелигентна и чиста енергия; възможности за Югоизточна Европа;
 6. Кръгова икономика: национално – политически аспекти и добри практики;
 7. Оползотворяване на отпадъците в селското стопанство;
 8. Утайките като източник на биогаз и още много други.

ПОВЕЧЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ИЗЛОЖЕНИЯТА??

За Югоизточна Европа – събитията ще се провеждат в периода 7 – 9 март 2017 г. – в град София – в Интер Експо Център.

Виа Експо са с основна дейност, свързана с подготовка и организация на специализирани международни изложения и конференции. Имат повече от 20 – годишен опит, който им позволява успешно да реализират и налагат нови идеи за събития в сфери – важни за развитието на Югоизточна Европа. Основни направления в работата им са енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници; управление на отпадъци; рециклиране; екология; интелигентни градове; асансьори и ескалатори; био – и еко продукти; опаковки и машини и много други. Поставили са си като основна цел да съдействат за разширяването на бизнеса на клиентите и партньорите си – сред които и електронна медия Finansirane.eu – които имат възможност да представят своите продукти и услуги на точното място и пред точната аудитория.

Ние, от Finansirane.eu, вярваме в тях и във възможностите, които те предоставят за обогатяване на знанията и уменията на българските производители, потребители и представители на различни институции. За да се убедите сами, уважаеми приятели, заповядайте на изложението, което ще се проведе в периода 7 – 9 март 2017 г..

За повече информация или възникнали въпроси, може да се обърнете както към нас, така и към представители на Виа Експо.

ВИЖ СЪЩО

ДФЗ: 89% от помощта за горивата са изплатени

ДФ „Земеделие“ преведе първи транш в размер на близо 73 млн. лв. (72 864 453 лв.) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.