Начало / Акцент Евро Финансиране / Градинари ще се срещнат с търговци и преработватели в София

Градинари ще се срещнат с търговци и преработватели в София

градинарНационалният съюз на градинарите в България (НСГБ) организира първата по рода си среща на производителите на плодове и зеленчуци в България с представители на търговски вериги и преработвателни предприятия. Тя ще се състои на 28 януари 2016 г. в хотел „Хилтън” от 11:00 часа.

Целта на срещата е участниците в късите вериги на доставка да се убедят в полезността на електронния пазар „Градинария” и да се увеличи доверието между тях. В събитието ще вземат участие и представители на Министерство на земеделието и храните, на ДФ „Земеделие”, партньори на Съюза, производители на плодове и зеленчуци от цялата страна, търговци, износители, преработватели на земеделска продукция и представители на медиите.

На форума ще могат да се проведат индивидуални срещи и разговори с производители на плодове и зеленчуци от цялата страна (не само членове на съюза) със съответно търговци, супермаркети или преработватели за договаряне на продукция през новия сезон.

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

Промени по процедурата „Насърчаване на предприемачеството“

Управляващият орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 обявява за  втори път обществено обсъждане …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *