Начало / Общи / Производство / „Дефиле на младото вино“ в Пловдив

„Дефиле на младото вино“ в Пловдив

“ Дефиле на младото вино“ – богата културна програма, винени дегустации и традиционна българска кухня,  на които може да се насладите от 24 -30 ноември 2014 г. в град Пловдив.

Фестивалът е запазена търговска марка, регистрирана от
“ Съвета по туризъм “ на град Пловдив, за организиране и провеждане на дегустации на млади български вина. Стартира за пръв път през 2009 г. с шестнадесет участника, но бързо добива популярност, тъй като само след четири години, през 2013г., двадесет и шест винарски изби от цялата страна представят продукцията си.

Основната идея на фестивала, е превръщането му в част от събитията, насочени към реализирането на „Национална стратегия за виното“ и създаването на атрактивна възможност и повод за посещение на гости от цялата страна и чужбина. Дегустациите са съпроводени с културни събития; лекции, посветени на виното; актуална информация за производителите на вино, затова събитието е изключително полезно за хора, желаещи да инвестират в лозаро- винарския бизнес. Фестивалът е точното място, на което могат да се снабдят с актуална информация по всички въпроси засягащи този отрасъл, както и чудесна възможност за създаване на нови контакти.

 

източник: www.visitplovdiv.com

 

 

ВИЖ СЪЩО

Предстоящи процедури по ОП “Конкурентоспособност”

Основна цел на процедурата: инвестиционна подкрепа на големите предприятия в България за преодоляване на негативното …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.