„Зад кулисите на Европейското финансиране“ се завръща в Монтана

„Зад кулисите на европейското финансиране“ предизвика истински фурор в Южна България, когато гр. Пловдив бе домакин на първото по рода си събитие в страната, на което пред настоящи и бъдещи бенефициенти бе разкрито как работи целият процес по подготовка, кандидатстване, управление и изпълнение на даден проект.

зад кулисите

Българска Асоциация на Бенефициентите по Европейски Проекти (БАБЕП), съвместно с една от най-големите консултантски структури – Novek и електронна медия Finansirane.eu организират повторно събитие, във връзка с предстоящото откриване на две от най-големите частни мерки от Програма за развитие на селски райони 2014 – 2020г., по които всички предприемчиви лица могат да вземат участие. Това са:

  • Подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства“, която ще отвори за прием на 15 октомври 2016г.
  • Подмярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“, която очакваме в началото на 2017г.

Аналогично на предходното събитие – в Южна България – това също ще обхвата 3 основни направления:

  1. Европейско финансиране за сектор „Растениевъдство“;
  2. Европейско финансиране за сектор „Животновъдство“;
  3. Европейско финансиране за преработватели на селскостопански продукти.

Къде ще се осъществи събитието?

Събитието ще проведем на 27 септември 2016г. в гр. Монтана – Областна администрация от 10:30 ч.

  • Местоположение: площад „Жеравица“ № 1; етаж 2, зала 1

Участието в семинара е безплатно, но се изисква предварително записване. Местата са ограничени!Всички желаещи да присъстват, могат да заявят своето участие, кликайки на бутона за регистрация по-долу. Тези от Вас, които не могат да вземат решение до датата на събитието, могат да се запишат и на място, като е необходимо да бъдат на посоченото място в 10:00 часа.

[button color=“green“ size=“big“ link=“https://goo.gl/KJYsjG“ icon=“fa-hand-o-right“ target=“true“]ЗАПИШИ СЕ СЕГА![/button]

Ползи за участниците??

Всеки присъстващ ще има възможност за личен контакт с експерти, притежаващи дългогодишен опит в областта на Европейското финансиране. Събитието бива организирано по такъв начин, че освен информационните лекции и дискусионни панели, участниците да имат възможност да задават своите въпроси и да дискутират казуси с експерти, черпейки информация – директно от извора.

Партньори на събитието са: „Юробанк България“ АД; гръцкият производител на специализирано оборудване за животновъдни ферми – Agromasters; „Варекс“ ООД – официален вносител на Challenger, Laverda, Massey Ferguson, Valtra, Simba, SeppiM, Capello и др.; „Страбо“ ЕООД – официален дистрибутор на испанската фирма Asthor – производители на висококачествени оранжерии и др.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0