Начало / Анализи и статии / Инициатива „Рисков капитал за стартиращи компании”

Инициатива „Рисков капитал за стартиращи компании”

Tailored Solutions Management Ltd. е бутикова компания за управление на инвестиции и консултантски услуги с текущи дейности и опит в разработката на проекти за недвижими имоти тип търговски площи, private equity, международна търговия и развитие.

Тази година компанията започва инициатива „Рисков капитал за стартиращи компании“. Целта на инициативата е развитие, популяризиране и управление финансирането на стартиращи компании с перспективни идеи и екип. Начинанието е сред първите по рода си в България и има следните основни цели:

tsm-logo-2

 • Да идентифицира предприемачи и идеи с висок потенциал, които се нуждаят от начално финансиране (т. нар. seed capital);
 • Да идентифицира и привлече физически лица с наличен свободен капитал и желание за инвестирането му в рискови дейности;
 • Да създаде и поддържа добра инвеситиционна култура у привлечените инвеститори;
 • Да насочи основна част от техните рискови капитали към идентифицираните стартиращи компании;
 • Да защитава така извършените инвестиции чрез активно участие в управлението на компаниите, като с това пряко спомага за тяхното успешно развитие.

Инициативата ни е посрещната с висок интерес от избрани инвеститори, които са потвърдили намеренията си да участват в нея. Затова в момента компанията ни е съсредоточена върху търсенето на предприемачи на стартиращи компании, които се нуждаят от финансиране и считат, че идеите им са иновативни и имат потенциал за висока възвращаемост. Инвестиционният ни фокус е ориентиран към проекти, свързани с IT и сродни технологии, но сме отворени и към останалите сектори. Нашите потенциални инвеститори са предимно физически лица, наричани бизнес ангели (business angels) в чуждестранната икономическа литература. Размерът на инвестициите, които можем да предоставим, е първоначално до 50 000 € на компания. Според постигнатите предварителни споразумения и показани резултати е възможно договарянето на повторно финансиране. Задължителна част от инвестиционния процес е определянето на стратегия за излизане от инвестицията (exit strategy). Тези и други детайли по процеса ще бъдат определяни индивидуално и не са в обхвата на настоящото съобщение.

business-angels

За да участване в нашия процес по подбор на проекти, трябва да изпратите резюме в рамките на 2-5 страници, което включва:

 • Обобщено описание на компанията и нейните услугите и/или продукти, които ще предлага
 • Кратки биографични данни за собствениците и мениджърския екип на фирмата
 • Стратегически цели на начинанието
 • Бюджетна оценка на желания капитал за финансиране

Срок за получаване на предложения: 20 август 2009 г.

Конфиденциалността на споделената информация ще бъде защитена чрез подписване на Споразумение за Неразкриване (NDA), предложено от Вас, или по наш стандартен образец.

За повече информация, моля свържете се с Николай Николов, управител на Tailored Solutions Management Ltd. на nikolai.nikolov AT tailoredsolutions.eu или +359 888 46 13 56.

ВИЖ СЪЩО

мандра

Инвестиция в мандра – предизвикателство за напреднали

Здравейте, приятели! Съвсем скоро очакваме приема по мярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ от …

40 коментара

 1. Louis Bonny

  Здравейте

  Кандидатствайте за бърз и надежден заем от всякакъв вид 2% лихвен процент чрез
  ([email protected]) Патронирайте ни и ще свидетелствате за нашата надеждност; Вашият успех е наш приоритет; Ние вярваме в Бог.

  Благодаря.
  Whatsapp: +2349077216298

 2. Walsh Robert

  We are authorized Financial consulting firm that work directly with
  A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,HSBC bank etc

  We provide BG, SBLC, LC, LOAN and lots more for clients all over the world.

  We are equally ready to work with Brokers and financial
  consultants/consulting firms in their respective countries.

  Our procedures are most reasonable and safest as we operate a 100% financial risk free process which entails that the issuing and receiving bank continues the transaction immediately after DOA is countersigned

  We hope to establsih a long term business relationship with you even after this first trial

  Regards
  WALSH SMITH, ROBERT
  email : [email protected]
  skype: cpt_young1
  Tel contact: +447441393450
  Registered No: 04374045

 3. Finding a genuine provider of financial instrument can be very challenging but we are certified Financial Instrument providers in Ireland.
  Presently, we are only focused on BG/SBLC for Lease and Sale transactions.
  However, our Lease BG/SBLC is 4+2% and Sale at 32+2%.
  Should you find this interesting and acceptable, Please kindly contact us aswe shall review and respond with draft Contract/MOU within 48hrs maximum.
  Please request for full procedure details if interested.
  For further inquiry contact:

  Name : Rafferty Vandor
  E-mail : [email protected]
  Skype id : [email protected]

 4. Вие сте бизнесмен или жена? Вие ли сте във всяка финансова бъркотия или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да започнете приятна малка мащаб и среден бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и вие го намирате трудно да получите капиталов заем от местни банки и други финансови институти ?. – Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да донесат своите клиенти и са 100% защитени. Заинтересованите страни трябва да се свържат с нас за повече информация чрез електронната поща: [email protected]

 5. Здравейте … моето име е DUNN и съм много щастлив днес, защото имам ипотека от този добър човек, затова споделям това послание с всички търсещи ипотеки по целия свят. ако имате нужда от ипотека и са били настроени от банката и частната компания и дори измамници след това не се притеснявайте и се свържете с тази легитимна компания, собственост на човек с добро начинание, свържете се с тях сега на [email protected] и също така в WHATASP НОМЕР ON +17316174576
  БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ

 6. Търсите ли заем без стрес, за да запазите целия си проект за годината. ние сме тук, за да вдигнете финансовата си болка в радост и щастие за вас и вашето семейство.
    вземете писалката си сега пишете на г-н kopalova сега, заеми заемодателят ви може да се доверите, за да ви помогне в нисък интерес от 2% курс.
    Той действително ми помогна с 500 000 евро и му казах, че ще го платя в рамките на 5 години и той се съглас се с пощата; [email protected]

 7. Johann Ethan

  Легитимни оферта за заем, Кандидатствай сега:
  Търсите ли бизнес заем? Личен заем, жилищен кредит, заем за кола, студентски заем, заем за консолидиране на дълг, обезпечени и необезпечени кредити, ипотека, рисков капитал и т.н. Или ви е бил отказан кредит от банка или финансов институция по каквито и да било причини. Ние сме частни кредитори, отпускащи заеми на бизнес-мъже / жени и физически лица с нисък и достъпен лихвен процент от 2% годишно. ако сте заинтересувани от заем, свържете се с нас сега в ([email protected]) и вземете своя заем днес най-скоро.
  Легитимни оферта за заем.

 8. Имате ли нужда от заем? ако да ни пишете: ([email protected])

  Искате ли да заемате пари? ако отговорът е „Да“ Свържете се с нас по електронна поща: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Оферта за заем.

 9. Тук идва на достъпна заем, който ще промени живота ви завинаги, аз съм Alenxander Уокър и сертифицирани кредитор заем, аз предлагам заем на физическо лице и в публичния сектор, които имат нужда от финансова помощ с нисък лихвен процент от 2%. Лош кредит приемлив, Общите условия са много прости и внимателни. Никога няма да съжалявате за нищо за тази сделка и ще ви накара да се усмихнете. Нашата компания е записала много проблеми в нашата компания. Доведохме затрудняващи се индустрии напред и назад. Имаме бизнес и стартиращ бизнес и не знаем какво да правим. Alenxander Walker всички видове заеми към тях (EG) ипотеки, ипотечни кредити, заеми, заеми какво чакате най-скоро защо не опитате Alenxander кредит Walker у дома и да бъде свободен от всякакви дългове клиент интерес трябва да се свържете с мен най-скоро ([email protected]) [email protected]
  ГОСПОДИ БЛАГОДАРЯ

 10. Michelle Samuel

  (SAM MICH КРЕДИТ ЗА ЗАЕМИ)

      ([email protected])

  Здравейте, аз съм г-жа Мишел Самуел, заемодател, легитимен и надежден заем за заеми
  при ясни и разбираеми условия с 2% лихвен процент. от
  USD $ 12,000 до $ 8,000,000, само евро и паунда. Давам бизнес заеми,
  Лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и заеми за плащане на сметките. ако ти
  имате нужда от заем, всичко, което трябва да направите, е да се свържете директно с мен
  В: ([email protected]) Бог да те благослови.

  На Ваше разположение,
  Г-жо: Мишел Самуел
  Имейл: ([email protected])

    Забележка: Целият отговор трябва да бъде изпратен до: ([email protected])

 11. ([email protected])

  Здравейте, аз съм г-ца подарък за чистота, заем заемодателят легитимен и надежден заем за заеми
  при ясни и разбираеми условия с 2% лихвен процент. от
  USD $ 12,000 до $ 8,000,000, само евро и паунда. Давам бизнес заеми,
  Лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и заеми за плащане на сметките. ако ти
  нуждаят се от loana2
     трябва да направите, за да се свържете директно с мен
  В: ([email protected])
  Бог да те благослови.
  На Ваше разположение,
  Г-жа: подарък за чистота
  Имейл: ([email protected])

  Забележка: Целият отговор трябва да бъде изпратен до: ([email protected])

 12. Isabella Hamilton

  Здравейте, Отчаяно се нуждаете от заем? Би ли ви лишен от заем от вашата банка или някоя финансова фирма? Имате ли нужда от финансова помощ? Нуждаете ли се от заем, за да изплатите вашите сметки или да купите жилище, или да консолидирате дълга си и да сте дълг? Искате ли да имате собствен бизнес и имате нужда от помощ за финансов заем?

  Ако отговорът ви е „да“, трябва да спрем финансовите ви затруднения. Свържете се с нас сега, за да получите желания заем.

  Независимо от кредитния Ви рейтинг, ние сме гарантирани да предоставяме финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят, защото сме тук, за да помогнем, а не да навредим на никого.

  С нашите гъвкави пакети за кредитиране, кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в най-кратки срокове.

  Свържете се с мен сега по имейл: ([email protected])

  Забележка: 100% надеждно заемно предложение и без такса за аванс.

  Много поздрави
  Isabella Hamilton

 13. Световна оферта за най-добра кредитна компания ..

  Здравейте…

  Уважаеми кандидат, аз съм Mr.Favour Мелодия Световната най-добра компания за предоставяне на заем ООД .. Ние сме международна фирма за заем. Това е финансова възможност на вашата стъпка Ние предлагаме бизнес и лични заеми и т.н., стига да се отнася до финансова помощ .. Кандидатствайте днес и ще получите заем от нас.

  Кандидатствайте сега за много нисък лихвен процент от 2% заем!

  * Предлагаме заем в евро и долар
  * Заеми между 5000USD и 50,000,000.00USD
  * Изберете между 1 и 35 години за погасяване.
  * Гъвкави условия за заем.
  * Това е свят на щастие, който ни връща тази радост, като кандидатствате за заем с нас днес …

  Всички тези планове и повече, свържете се с нас сега по имейл за повече информация .. ([email protected]) ИЛИ SMS US NOW +1518 621 2700

  Изпратете ни имейл сега: [email protected]

  Даването на смисъл на вашия свят.

  За разбирането.

  Световна оферта за най-добра кредитна компания ..

 14. Сертификат за това как да получа кредита от реален и основен заем
  Дружество на име KELVIN LOAN. Аз съм много щастлив днес
  И ГОСПОД БЪДЕ КЕЛВИН КРЕДИТ.

  Неотложен заем сега се предлага.
  Здравейте,
  Моето име е г-жа Марта Логан, аз съм от Чикаго, САЩ, аз съм женен, имам
  Компанията търси реални заеми през последните 5 месеца
  Всичко, което имах, беше куп трикове, които ме накараха да им се доверя в края на краищата
  От днес ми взеха парите, без да дадат нищо в замяна, всички те
  Надявам се, че съм загубил, объркан и разочарован, намирам го много
  Трудно е да се нахрани семейството ми, никога не исках да имам нищо общо
  С компании за заем в интернет, затова отидох да си взема заеми
  Казах й всичко, което се случи, и тя можеше да ми помогне
  Тя познава кредитна компания, която може да ми помогне с каквато и да е сума за заем
  Нуждаете се от мен с 2% по-нисък лихвен процент, той просто се качи
  Заеми ги, изпрати ми как да кандидатства за заем, аз го направих
  Както ми каза, подадох молба за електронна поща ([email protected])
  Никога не съм вярвал, но аз се опитах и ​​моя
  Най-голямата изненада получих заем за 24 часа, не можех да повярвам,
  Аз съм щастлив и богат отново, благодаря на Бога, че този заем
  Такива компании все още съществуват по тези измами около местата,
  Моля, консултирайте се с всички, които имат нужда от заем
  ([email protected]) никога няма да ви пропадне, и
  Животът ти ще се промени, както ми направи.
  Бързо се обадете на Kelvin Loans COMPANY днес и си вземете заем от тях,
  Бог да ви благослови, за да представите истинския им заем.
  Уверете се, че се свържете с Уилямс Кредит, за да получите кредита си, защото получих заема
  Успешно от тази компания без натиск.

  Моля, свържете се с тях, ако се интересувате от тях, като се свържете с тях по-долу

  EMAIL: [email protected]

 15. Herbert Eley

  Здравейте, Имате ли нужда от спешна финансова помощ за лична цел или за нуждите на вашия бизнес? Получаването на легитимен заем винаги е било огромен проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от спешно решение. Въпросът за кредита и обезпечението е нещо, за което винаги се притесняват клиентите, когато търсят заем от легитимен заемодател. Бъдете внимателни, за да не станете жертва на различни измами онлайн заем тук и в крайна сметка загуби си трудно спечелените пари. Ако имате нужда от надежден и уважаван заем за: консолидиране на дълг, бизнес кредити, лични заеми, заеми за строителство и автомобилен кредит за всякакъв вид контакт: (Email: [email protected] или [email protected]) Няма социална сигурност и няма кредит проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направите вашата мечта реалност.

 16. Имате ли нужда от заем? ако да ни пишете: ([email protected])

  Добър ден,

  Аз съм регистриран частен кредитор. Ние издаваме заеми, които помагат на хората и компаниите, които трябва да актуализират финансовото си положение по света с много ниски годишни лихвени проценти от 2% за една година, за 30-годишен период на изплащане навсякъде по света. Ще издадем заеми от 5000 до 100 000 000 евро. Кредитите са добре обезпечени и нашият приоритет е да осигури максимална сигурност. Лицето, което ви интересува, трябва да се свърже с мен по електронната поща (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Оферта за заем.

 17. WOOD GATE CREDIT

  Имате ли нужда от заем. Ние сме законен и гарантираме заемодателя. Ние сме компания с финансова помощ. Ние заемаме средства за физически лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лош кредит или се нуждаят от пари за плащане на сметки, да инвестират в бизнеса. Искам да използвам този носител, за да ви информирам, че предоставяме надеждна помощ на бенефициента, тъй като ще се радваме да Ви предложим заем. Моля, свържете се с нас директно на адрес: [email protected]

 18. Г-н Дерек Дуглас

  Добър ден,

  Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнес лице, което иска да разшири своята компания. Препоръчваме ви да се свържете с истинския герой, доверие и ефективна кредитна фирма за отпускане на заем. Аз съм признат както от хората, така и от правителството за нашата голяма ефективност.

  УСЛУГИ ВКЛЮЧВАТ:
  * Лични заеми (сигурни и необезпечени)
  * Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
  * Подобрение на дома
  * Заеми от Inventor
  * Автоматични заеми
  и др ..

  Моля, свържете се с нас, ако сте заинтересовани, чрез [email protected]

  Ние сме сертифицирани,
  надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

  За разбирането,
  Г-н Дерек Дъглас
  [email protected]

  3% Налично и гарантирано предлагане на заем

 19. Живея в Добрич и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който би могъл да промени живота ми и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем от тях. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурен, че ще ви върне заема, моля, свържете се с тях и им кажете, че г-жа Шарън Кулидей Лин ви е посочила. E-MAIL –– [email protected]
  WHATSAPP –– +2348120111731
  Благодаря и Бог да те благослови

 20. Nelson Muller

  Имате ли нужда от заем? Искате ли да сте финансово стабилни? имате нужда от пари за разширяване на бизнеса си? Ние предлагаме всички видове заеми както на физически лица, така и на кооперации, предлагаме фирмени заеми, автомобилен заем, бизнес кредит, заеми за консолидиране на дълга и лични заеми при 2% лихвени проценти и с удобна продължителност, която е по договаряне. Тази оферта е отворена за всички, които ще могат да изплатят обратно навреме. Изпратете ни имейл сега за решението си за заема
  Имейл: [email protected].

 21. Здравейте приятели, аз съм щастлив, че имам заем от Westlake финансовите услуги тук, в провинция Сливен, те са най-добрите, които съм виждал откакто се опитвам да получа заем, те предлагат заем без upfruth плащане, можете да ги изпратите по имейл, ако имате нужда заем днес чрез: [email protected]
  WHATSAPP –– +2348120111731

 22. Имате ли нужда от заем за кандидатстване сега, WESTLAKE ФИНАНСОВИ УСЛУГИ дава заем на 2% лихвен процент без предварителна такса от януари до октомври 2018. Заявете сега: [email protected], WHATSAPP –– +2348120111731

 23. Имате ли нужда от заем? ако да, имейл: ([email protected]) за повече подробности.

  Искате ли да заемате пари? ако отговорът е „Да“ Свържете се с нас по електронна поща: (dakany.endre(a)gmail.com)

 24. Susan Benson

  Здравейте, Вие сте бизнесмен или жена и имате нужда от спешен заем, за да финансирате бизнеса си? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за Вас ли е трудно да получите собствен заем от местни банки и други финансови институции? Ние предлагаме всички видове заем на много нисък интерес, Свържете се с нас чрез имейл по-долу;
  ([email protected])

  за разбирането
  Susan Benson

 25. SERGEY YAKUBOVA

  ПОДХОДЯЩО ПРЕДЛАГАНЕ НА КРЕДИТ БЕЗ ТАКСА ЗА ТАКСА

  Здравейте,

  Какви са вашите финансови нужди?
  Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум
  $ 100,000,000.00 с удобна продължителност, която варира от 1 до 30 години в
  много намален лихвен процент от 3%. Свържете се с нас по имейл:
  [email protected]

  Имате ли нужда от бизнес заем?
  Имате ли нужда от личен заем?
  Искате ли да си купите кола?
  Искате ли да рефинансирате?
  Имате ли нужда от ипотечен заем?

  Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете своето бизнес предложение или
  експанзия? Изгубил ли си надежда и мислиш, че няма изход, и твоята
  финансовите тежести все още продължават?
  Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

  Свържете се с нас по имейл: [email protected]
                                      [email protected]

 26. Имате ли нужда от заем? ако да ни пишете: ([email protected])

  Интересувате ли се от заем? Свържете се с нас по имейл за повече информация. Имейл: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Кредитна оферта спешно.

 27. Marek Haval

  Имате ли нужда от заем при 2% от кредитно предложение по имейл сега:[email protected]
  Благодаря
  Марек Хавал

 28. Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола
  заем, студентски заеми, заеми дълг консолидация, необезпечени кредити, рисков
  капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова
  институция за една или повече reasons.You в точното място за
  Вашите кредитни решения! Аз лично кредитор, давам заеми до
  фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент от
  2%. Лихвен. Моля, свържете се с нас чрез имейл [email protected]

  благодарности,
  Г-жа Джейн макс

 29. Имате ли нужда от личен или бизнес кредит без стрес и бързо одобрение? Имате ли нужда от спешен заем днес? Свържете се с нас чрез електронна поща :([email protected])

  Оферта за заем

  • Бойко донков илиев

   На 40 сет години дам искам да се развия животновьдство и скотовъдство как во да направя?

 30. Имате ли нужда от помощ заем? Ако отговорът е да се свържете с нас чрез:[email protected]

 31. Translate from: English
  нужда от ниско заем лихвен процент
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Здравейте

  Аз съм г-н Галвин, частен заем заемодателя, който дава заем при лихвен процент от 2
  % I предлагат кредити на физически лица и дружества или групи от хора, които
  Те са финансово надолу. Това е финансова възможност на вратата ви стъпка
  днес и да получите бърз оглед на кредити там.

  Има много възможности за финансиране и подпомагане във всички аспекти и
  все още се брои. Но това е финансовата възможност на прага,
  и на сухия сезон е към края си, а вие не можете да пропуснете тази уникална
  възможност. Имате ли нужда от финансова помощ? Имате ли нужда от заем, за да
  разширите бизнеса си? Имате ли нужда от заем за започване на бизнес в голям
  мащаб? Имате нужда от заем, който може да промени живота ви и вашия ток
  финансово състояние? Имате ли нужда от заем спешно да постави нещата
  на мястото си? Than Не търсете повече, защото вашия кредит е вашата мечта
  врата стъпка днес.

  Услугата се предоставя на отделни лица, фирми
  и бизнес мъже. Размерът на кредита на разположение в диапазона от $
  1,000.00 до US $ 500,000,000.00, че е вашият избор I дават заеми за
  проект, бизнес, данъци, сметки, както и много други причини, нашият кредит
  Те са лесни и * цензурирано * За повече информация се свържете с нас по електронната поща
  : I [email protected]

  Заявка за кредит
  ================================
  Име: ……………….
  Второ наименование: ………………
  Контакт Адрес: ……………..
  Държава: ……………….
  Възраст: ……………………..
  Секс: ………………..
  Телефонен Номер: …………..
  Статус: ……………..
  Професия: ……………
  Позиция: ……………..
  месечен доход: …………..
  Размер на кредита: ……………..
  Цел на кредита: ……………
  Продължителност: ………………..
  Кандидатствали ли сте за заем преди: …………
  разбираш ли İngilizce: ……………..

  НЯКОИ въпроси отговори (често задавани въпроси) Имаме една проста
  форми за да попълните, за да кандидатствате за кредит. го попълните и да го изпратите
  за мен. След Заявлението обхваща темите. * Разрешение *
  Заемете кредит е информация1.

  Какво е лихвеният процент? Лихвеният процент зависи от проекта.
  Лихвеният процент е едва 2% годишна лихва, платима месечно.
  2. Ще е от значение за кредитната ми? бележки
  3. Къде си кредит? Ние ето World
  4. Колко време отнема да се финансира? След подаване на кредита
  приложение, можете да очаквате предварителен отговор по-малко от 24 часа
  и финансиране в рамките на 72-96 часа след получаване на информацията, ние се нуждаем
  от теб.
  5. Какви ще са плащанията си? Изчисли каква ще е за вас и
  изпратено до вас по погасителен план Alongwith условията на заема.
  Ние се радваме на силен бизнес отношения с вас.
  Поздрави,

 32. angelo colaneri

  Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-н Angelo Colaneri, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: ([email protected])

 33. Добър ден на всички.

  Имате ли нужда от заем? Вие сте в дългове? Искате ли да започнете бизнес и се нуждаят от капитал? Имате ли нужда от заеми или финансиране по някаква причина? Вашата помощ е най-накрая тук, тъй като ние даваме заеми за всички в една евтина и достъпна лихвен процент от само 2%, при проявен интерес, любезно се свържете с нас днес на Jp_l[email protected].

  Нашите услуги са бързи и надеждни, заеми са одобрени в рамките на 3 часа след прилагане. ние предлагаме заеми от минимален обхват от $ 2,000 до максимум от $ 10 милиона. Ние сме сертифицирани и личните ви данни е 100% сигурен с нас. Притеснявайте, не повече за вашите заеми или финанси и се свържете с нас днес по електронната поща на адрес ([email protected]) и да получите вашия мигновени одобрение заем днес.

 34. Здравейте,
  Аз съм Марк Уилмър, частен заем кредитор, който
  дава живот времеви възможности заеми.
  Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес?
  сте били отхвърлени от
  банки и други финансови институции?
  Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека?
  Търсене не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние заем средства, за да Индивидите
  които се нуждаят от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари
  да си плащат сметките, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ще бъдат готови да ви предложим loan.So се свържете с нас днес по електронната поща:
  ([email protected])

 35. Здравейте г-н Николов! Ригел ООД гр.Шумен е с основна дейност търговия на бързооборотни стоки на едро.Извършваме доставки към хранителни магазини в Шумен и региона.Фирмата е създадена януари 2008г.Нашата идея е за увеличаване на продуктовата гама за дистрибуция и разширяване на района на доставки.Ползвали сме кредит към Райфайзен банк за срок от 1 година в размер на 25000лв.,който сме погасили.Инвестирали сме първоначален капитал при стартирането на фирмата.Нуждаем се от финансиране на оборотни средства.Отказа за кредит от банките е че не можем да предложим обезпечение по кредити.Бъдеща цел ни е да сключим договор за дистрибуция на сладолед,сключване на договори за посредничество с фирми производители на храни и популярезиране на стоките им в нашия регион,транспорт и логистика.
  С уважение: Валери Владимиров

 36. Димитър Андреев

  Здравейте г-н Николов,казвам се Димитър Андреев и съм управител на новосъздадена фирма АНДРЕ ЕНЕРЖИ ЕООД за производство на електроенергия от слънцето. Желая да сяздам фотоволтаичен парк в приоритетна община до Плевен.В контакт съм с фирма от Германия за доставка на оборудването.Жлая ако е възможно по-обстойна информация за кредитирането на стартиращи компании.ЛС [email protected]

 37. Димитър Янакиев

  Здравейте г-н Николов,
  Казвам се Димитър Янакиев и представлявам Янелектрик ООД,новосъздадена фирма за производство на електроенергия,построяването на фотоволтаичен парк.
  Нуждаем се от първоначален капитал,който ще ни помогне да стигнем до изграждането на фотоволтаичният парк.
  Нашите бъдещи партньори ще бъдат Metallbauen Solar,S.L. Испания,фирма представляваща официален представител за Европа на няколко от водищите производители на фотоволтаични панели в света и тяхното изграждане и сервизно потдържане.
  Желаем ако е възможно по-обстойна информация относно кредитирането на стартиращи компании.

  Янелектрик ООД
  4000 Пловдив
  Братя Бъкстон 92 ет2 ап3
  [email protected]
  Димитър Янакиев- управител

 38. Уважаеми г-н Валачев,

  След проведен телефонен разговор с Вас днес, очаквам информация относно начинанията Ви.

  Благодаря за вниманието.

  Оставам с уважение.

  Николай Николов

  Управител
  Tailored Solutions Management Ltd.

 39. Андреян Петров Валачев

  Здравейте,
  Казвам се Андреян Петров Валачев, управител на фирма „Андком България“ ЕООД
  С голям интерес се запознах с инициативата „Рисков капитал за стартиращи компании” на Tailored Solutions Management Ltd. Желая да получа повече информация за Вас и вашата дейност. Изпращам на e-mail на г-н Николов презентация на моята фирма и въпросите относно кредитиране на проекти за малки предприятия.
  Поздрави
  Андреян Валачев
  0884030171
  0888209097
  тел/факс 062 654673
  Велико Търново 5000
  бул. „България“ 15 ет.1 ап.1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.