Начало / Анализи и статии / Инициатива „Рисков капитал за стартиращи компании”

Инициатива „Рисков капитал за стартиращи компании”

Tailored Solutions Management Ltd. е бутикова компания за управление на инвестиции и консултантски услуги с текущи дейности и опит в разработката на проекти за недвижими имоти тип търговски площи, private equity, международна търговия и развитие.

Тази година компанията започва инициатива „Рисков капитал за стартиращи компании“. Целта на инициативата е развитие, популяризиране и управление финансирането на стартиращи компании с перспективни идеи и екип. Начинанието е сред първите по рода си в България и има следните основни цели:

tsm-logo-2

 • Да идентифицира предприемачи и идеи с висок потенциал, които се нуждаят от начално финансиране (т. нар. seed capital);
 • Да идентифицира и привлече физически лица с наличен свободен капитал и желание за инвестирането му в рискови дейности;
 • Да създаде и поддържа добра инвеситиционна култура у привлечените инвеститори;
 • Да насочи основна част от техните рискови капитали към идентифицираните стартиращи компании;
 • Да защитава така извършените инвестиции чрез активно участие в управлението на компаниите, като с това пряко спомага за тяхното успешно развитие.

Инициативата ни е посрещната с висок интерес от избрани инвеститори, които са потвърдили намеренията си да участват в нея. Затова в момента компанията ни е съсредоточена върху търсенето на предприемачи на стартиращи компании, които се нуждаят от финансиране и считат, че идеите им са иновативни и имат потенциал за висока възвращаемост. Инвестиционният ни фокус е ориентиран към проекти, свързани с IT и сродни технологии, но сме отворени и към останалите сектори. Нашите потенциални инвеститори са предимно физически лица, наричани бизнес ангели (business angels) в чуждестранната икономическа литература. Размерът на инвестициите, които можем да предоставим, е първоначално до 50 000 € на компания. Според постигнатите предварителни споразумения и показани резултати е възможно договарянето на повторно финансиране. Задължителна част от инвестиционния процес е определянето на стратегия за излизане от инвестицията (exit strategy). Тези и други детайли по процеса ще бъдат определяни индивидуално и не са в обхвата на настоящото съобщение.

business-angels

За да участване в нашия процес по подбор на проекти, трябва да изпратите резюме в рамките на 2-5 страници, което включва:

 • Обобщено описание на компанията и нейните услугите и/или продукти, които ще предлага
 • Кратки биографични данни за собствениците и мениджърския екип на фирмата
 • Стратегически цели на начинанието
 • Бюджетна оценка на желания капитал за финансиране

Срок за получаване на предложения: 20 август 2009 г.

Конфиденциалността на споделената информация ще бъде защитена чрез подписване на Споразумение за Неразкриване (NDA), предложено от Вас, или по наш стандартен образец.

За повече информация, моля свържете се с Николай Николов, управител на Tailored Solutions Management Ltd. на nikolai.nikolov AT tailoredsolutions.eu или +359 888 46 13 56.

ВИЖ СЪЩО

От малки стопанства в преработватели – възможно е! Ето как…

Ако имате желание да създадете предприятие за преработка на земеделски продукти или да модернизирате съществуващо, …

42 коментара

 1. Поздрави от заема за зелени пасища.

  Нуждаете се от кредит за реализацията на вашите проекти
  Били ли сте отхвърлени от много банки
  Имате ли нужда от финансиране за консолидация на дълга?
  Имате ли нужда от финансиране, за да помогнете на вашия бизнес да се върне на път Знайте, че ние сме най-доброто решение за вас в областта на получаване на личен заем.

  Просто се свържете с нас чрез: {[email protected]}

  Предоставяме кредити при 3% годишна обща ставка с
  Възможности. За повече информация относно нашите предложения за кредит

  Моля, свържете се с нас: [email protected]
                                        [email protected]
                                        Greenpasturelanfirm @ gmail .com

 2. Judith Barry

  Имате ли нужда от бърз заем преди Коледа? След месеци внимателно бюджетиране и съкращаване на разходите, много хора ще продължат да се разхождат в дните, водещи до Коледа, за да купят подаръци за своите близки, както и да харчат за храна, забавления и какво ли още не. Много от нас ще използват нашата заплата за финансиране на тези разходи, но какво ще стане, ако имате нужда от парични средства за покриване на разходите за Коледа? Искате ли да знаете как да получите заем от 10 000 долара за Коледа? Или може би трябва да вземете пари назаем за Xmas, но да имате лош кредит? контакт имейл: [email protected] или whatsapp +12563872052 ок.

 3. MARY THOMAS

  Поздрави от заема за зелени пасища.

  Нуждаете се от кредит за реализацията на вашите проекти
  Били ли сте отхвърлени от много банки
  Имате ли нужда от финансиране за консолидация на дълга?
  Имате ли нужда от финансиране, за да помогнете на вашия бизнес да се върне на път Знайте, че ние сме най-доброто решение за вас в областта на получаване на личен заем.

  Просто се свържете с нас чрез: {[email protected]}

  Предоставяме кредити при 3% годишна обща ставка с
  Възможности. За повече информация относно нашите предложения за кредит

  Моля, свържете се с нас: [email protected]
  [email protected]
  Greenpasturelanfirm @ gmail .com

 4. Кандидатствайте за бърз и удобен заем, за да изплатите сметките и да започнете нов бизнес или да финансирате отново вашите проекти при най-ниска лихва от 3%. Свържете се с нас днес с информацията по-долу, за да ни даде възможност да продължим.
  [email protected]
  Първа информация, необходима от вас:
  (1) Пълни имена:
  (2) Сума, необходима като заем:
  (3) Телефонен номер:
  (4) Продължителност:
  (5) Държава:
  (6) Щат / Провинция:
  (7) Месечен доход:
  (8) Семейно положение:
  (9) Възраст / Пол:
  (10) Цел на заема:

  Очаквайте вашия имейл най-скоро

  Благодаря ти,

 5. Здравейте всички, тук идва една изгодна оферта за заем, която ще промени живота ви завинаги, ТЕСТИМОНА ЗА КАК ВЗЕМЕТЕ ЗАЕМ ЗА ПРОМЯНА НА БРОКИЯ ЖИВОТ НА МОЯТА СЕМЕЙСТВО Моето име е г-жа Кленси Декстър. Аз живея в САЩ Флорида и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който може да промени моя Broke Life и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем, към Them. Те ми дадоха щастие на мен и на моето семейство, имах нужда от заем от $ 250 000.00, за да започна живота си като вдовица с 3 деца, имах предвид това честно и БОГ, страхуващо се за компания за кредитиране на кредити онлайн, която ми помогна с заем от $ 250 000,00 U.S. Долар, те наистина се страхуват от БОГ Хората, работещи с реномирана компания за заем. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни, че ще изплатите заема, моля, свържете се с тях и моля, кажете им, че г-жа, Clency ви ги е препратила. контакт чрез E_mail:
  [email protected]

 6. Thomas Walters

  Поздравления, че ми се казва господин Уолтър Томас, легитимен, признат кредитор. Ние сме компания за финансово използване. Взимаме назаем средства, които изискват финансова помощ или изискват пари за плащане на сметките за управление на бизнеса. Ще се радвам да ви предложа заем. Свържете се с нас сега чрез: [email protected]

 7. Thomas Walters

  Поздрави Използвате ли заем или финансиране по някаква причина на грунд

  а) лична помощ, разширяване на бизнеса,
  б) създаване на обучение, обучение,
  в) консолидация на дълга
  г) Кредити за твърди пари, заем за какво?
  стик по имейл: [email protected]

  Ние предлагаме заем с ниска лихва от 3% при лични заеми като консолидация на дълга, рисков капитал, корпоративни заеми, кредити за обучение, жилищни заеми и заеми за закупуване на кола или къща, и искам да кажа, че методът ни е да посетим размера на заема задължително, както и продължителността, която можете да си позволите. За да ви предоставим реалната възможност да получите необходимите средства, можете да се свържете по имейл на адрес: [email protected]

 8. Здравейте госпожице и господине!
  За сериозни и честни хора, които се нуждаят от спешен заем за вашия бизнес или дългове, моля, свържете се с нас на адрес: [email protected]. Благодаря ви.

 9. Току-що получих надежден заем средства от [email protected]

  Здравейте всички, Казвам се Серхио Рико, аз съм от Хондурас, тук съм, за да свидетелствам как получих заема от г-н Chill, Chillwellfinancialhome {([email protected])}, след като кандидатствах два пъти от различни кредитори, които претендираха за бъдете заемодатели тук, в този форум, мислех, че кредитирането им е истинско и кандидатствах, но никога не ми дадоха заема, докато един мой приятел не ме представи на г-н Chill, който обеща да ми помогне с заем на моето желание и той наистина го направи както обеща, без никаква форма на забавяне. Никога не съм мислил, че все още има надеждни заемодатели, докато не срещнах г-н CHILLWELL, който наистина ми помогна със средства за заем, които промениха живота ми и бизнеса ми към по-добро. Съветвам ви да търсите надежден заемодател, с когото да се свържете с г-н Chillwell днес, той е грижовен, разбиращ и има добро сърце да помага на хората с добри условия на заем и изплащане. Не знам дали се нуждаете и от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти. контакт, Chillwellfinancialhome днес неговият имейл адрес е ([email protected])

  [email protected]

 10. Dr. Ighodalo

  Моите кратки показания за това как получих заем

    Здравейте всички, че се казвам Смит Принс от Текса, САЩ. Тук съм, за да свидетелствам как получих заема си от Робърт Томсън, след като кандидатствах няколко пъти от различни кредитори, които обещаха да помогнат, но никога не ми дадоха заема. Докато един мой приятел не ме запозна с Робърт Томсън, той обеща да ми помогне и наистина го направи, както обеща, без никаква форма на забавяне. Никога не съм мислил, че все още има надеждни заемодатели, докато не се срещнах с Робърт Томсън Волф, който наистина помогна за заема и промени вярата ми. Не знам дали по някакъв начин се нуждаете от истински и спешен заем. Бъдете свободни да се свържете с Робърт Томсън чрез имейла му: [email protected].

 11. КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ

  Поздрави на всички, които четат този коментар !!!

  Аз съм Latrelle Black по име. Тук съм, за да препоръчам усилията на Робърт Томсън, имах нужда от сума за консолидиране на заем от 60 000 долара и веднага след като в сряда миналата седмица се свързах с заемната компания на Робърт Томсън в сряда миналата седмица и в петък миналата седмица, също така получавам сигнал от моята банка (Royal Bank of Scotland Group), че фондът е преведен, искам всички на този сайт да се свържат с Робърт Томсън сега по имейл как да получа заем, тъй като получих заема от тях и съм много щастлив, така че свържете се с тях сега Email: [email protected] Благодаря.

 12. Вие сте бизнес мъж или жена? Имате ли нужда от средства за стартиране на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да уредите дълга си или да изплатите сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли нужда от средства за финансиране на вашия проект? Ние предлагаме гарантирани заемни услуги на всяка сума и за всяка част на света за (физически лица, компании, брокери и юридически лица) при нашата супер лихва от 2%. WhatsApp номер: +12174870925

 13. Казвам се Ирен Ковач от Хърватия, аз се свързах с г-н Саймън Фин Финансова помощна компания за бизнес заем в размер на 50 000,00 евро. за създаване на бизнес за моя най-голяма изненада, сумата на кредита беше преведена по банковата ми сметка в рамките на 12 часа без стрес от получаването на моя заем. Бях изненадан, защото първо бях жертва на измама! Ако се интересувате от осигуряване на каквато и да е сума на заема и се намирате във всяка страна, ще ви посъветвам да се свържете с г-н Саймън Фин по имейл: [email protected].

 14. Hello

  Dear applicant, i am in receipt of your mail, You have come to the right place were you can get your loan fast and easy, I am a God fearing person and i hope you are a legitimate borrower, I want you to be faithful and truthful in this transaction, So that we can have a good business relationship ahead. i want you to know that our company is certified and known all over the globe, we offer all kinds of loan, with an interest rate of 2%, we give loans, on any currency you require including pounds, euro, US Dollar etc.

  Your loan will be processed and transferred within 48 hours, Applicant are expected to be online always for loan update, Trusted, cooperative and posses good manners.

  Qualifications:

  1)The Borrower must be at least 18 years old
  2)Even with Bad credit, we still Guarantee the Borrower the Loan
  3)The Loan Can Be Granted Even With No Collateral Present or available(Unsecured)
  4)There is no per-payment penalty.
  5)You do not need a Co-Signer

  Loan Repayment: Repayment is made Monthly or Yearly depending on the choice of the borrower and the repayment schedule for a Loan has be above borrower. Interest Rate: The Interest rate applicable to all Loans is 2% Of Loan Transfer To The Borrower: The Loan Is transferred to the Borrower via Account swift transfer, minimum £ 500,000.00 Maximum of £ 500,000,000,000.00 .

  In acknowledge to this you are to fill in your personal information below:

  LOAN APPLICATION FORM TO BE FILLED AND RETURN

  1) Name: …………………….
  2) Country: ………………….
  3) Address: ……………
  4) Position: ………………..
  5) Gender: ………………….
  6) Age: ………………………
  7) Status: ……………
  8) Work: ……………………..
  9) Phone Number: ………………….
  10) The position of the current work ………..:
  11) Monthly income …………………………
  12)The required loan amount: ……………
  13) Loan Term: ………………..
  14) The purpose of the loan: …………………..
  15) Religion: …………………
  16) On the site saw the announcement ……………….. …………..

  I (Mr/Mrs)…………………….. Hereby declare that the information stated above are true. Date:……………………. 2019, kindly fill the form and send it back to us, so as to send your loan terms and repayment schedule.

  Best regards,
  Karen James

 15. Melissa Nicholas

  Здравейте всички навън, надявам се, че всички вие сте добре ??? Моите имена са г-жа Мелиса Николас, идвам от Канзас, преди няколко месеца бях затънала в лоша финансова ситуация и имах нужда от спешен заем, за да платя сметките си и да се върна на крака финансово поради настоящата си финансова ситуация, отказана от банката ми. за да ми дадат заем, така че не ми остава друга възможност, освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследванията си бях жертва на измама и загубих почти 750 долара и бях в повече неприятности и почти дадох до надеждата за получаване на заем, докато намерих онлайн пост, постът е споделено свидетелство от г-н Франк от щата Чарлстън, което свидетелства за това как той е получил $ 50,000 от Kathy Finance Inc. след като е прочел публикацията, която реших да се свържа с Kathy Finance Inc. имейл: ([email protected]) контакт, споделен в публикацията, моето необезпечено искане за кредит от $ 350,000 беше одобрено в рамките на 72 часа от моята молба и кредитът ми беше платен по банковата ми сметка без никакви пропуски.

  Искам да изразя дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми там да бъдат много бдителни, защото има много измамници там с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни. , които имат нужда от кредит Препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по електронната поща: ([email protected])

  Благодаря ви, че прочетохте моето свидетелство, желая ви късмет.

  Вашият,
  Мелиса Никола.

 16. Melissa Nicholas

  Здpoвĸйтĸ вcичaи нoвън, нoдявoм cĸ, чĸ вcичaи виĸ cтĸ дeбpĸ ??? Keитĸ имĸнo co г-жo Kĸлиco Bиaeлoc, идвoм eт Eoнзoc, пpĸди няaeлae мĸcĸцo бяx зoтънoлo в лeшo финoнceвo cитyoция и имox нyждo eт cпĸшĸн зoĸм, зo дo плoтя cмĸтaитĸ cи и дo cĸ въpнo нo apoao финoнceвe пepoди нocтeящoтo cи финoнceвo cитyoция, eтaoзoнo eт бoнaoтo ми. зo дo ми дoдoт зoĸм, тoao чĸ нĸ ми ecтoвo дpyгo възмeжнecт, ecвĸн дo тъpcя нĸeбĸзпĸчĸн зoĸм eнлoйн, в пpeцĸco нo изcлĸдвoниятo cи бяx жĸpтвo нo измoмo и зoгyбиx пeчти 750 дeлopo и бяx в пeвĸчĸ нĸпpиятнecти и пeчти дoдex дe нoдĸждoтo зo пeлyчoвoнĸ нo зoĸм, дeaoтe нoмĸpиx eнлoйн пecт, пecтът ĸ cпeдĸлĸнe cвидĸтĸлcтвe eт г-н Фpoнa eт щoтo Чopлcтън, aeĸтe cвидĸтĸлcтвo зo тeвo aoa тeй ĸ пeлyчил $ 50,000 eт Мкthу Fіnкnсо Іnс. cлĸд aoтe ĸ пpeчĸл пyблиaoциятo, aeятe pĸшиx дo cĸ cвъpжo c Мкthу Fіnкnсо Іnс. имĸйл: (kкthуrісhкrdfіnкnсо@hаtmкіl.саm) aeнтoaт, cпeдĸлĸн в пyблиaoциятo, мeĸтe нĸeбĸзпĸчĸнe иcaoнĸ зo apĸдит eт $ 350,000 бĸшĸ eдeбpĸнe в poмaитĸ нo 72 чoco eт мeятo мeлбo и apĸдитът ми бĸшĸ плoтĸн пe бoнaeвoтo ми cмĸтao бĸз ниaoaви пpeпycaи.

  Иcaoм дo изpoзя дълбeaoтo cи блoгeдopнecт и cъщe тoao дo пecъвĸтвoм тъpcĸщитĸ зoĸми тoм дo бъдoт мнeгe бдитĸлни, зoщeтe имo мнeгe измoмници тoм c ĸдинcтвĸнoтo цĸл дo измoмят нĸвиннитĸ тъpcĸщи зoĸми, тoao чĸ виĸ ​​тpябвo дo бъдĸтĸ внимoтĸлни и бдитĸлни. , aeитe имoт нyждo eт apĸдит Xpĸпepъчвoм Мкthу Fіnкnсо Іnс, мeжĸтĸ дo cĸ cвъpжĸтĸ c aeмпoниятo пe ĸлĸaтpeннoтo пeщo: (kкthуrісhкrdfіnкnсо@hаtmкіl.саm)

  Блoгeдopя ви, чĸ пpeчĸтexтĸ мeĸтe cвидĸтĸлcтвe, жĸлoя ви aъcмĸт.

  Hoшият,
  Kĸлиco Bиaeлo.

  Копирано от https://www.bgfermer.bg/Article/5425743 © http://www.bgfermer.bg

 17. Lenka Bolkova

  Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола
  заем, студентски заеми, дълг консолидация заеми, необезпечени кредити, рисков
  капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова
  институция за една или повече reasons.You в точното място за
  Вашите кредитни решения! Аз съм частен кредитор, давам заеми до
  фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент
  2%. Лихвен. Моля, свържете се с нас чрез имейл: [email protected]

 18. Lenka Bolkova

  Здравейте,
  За да ви помогнем да популяризирате дейността си или да преодолеете финансовите затруднения, предоставям безплатен кредитен без протоколи от 5 000 до 1 000 000 евро на разположение на всички според нуждите ви за период от 300 месеца. Лихвата варира от 2% до 4%. Одобрението е бързо и ефективно със 100% гаранция. Моля, свържете се с имейл: [email protected] за повече информация. Регистрирайте заявлението си онлайн и след 48 часа кредитът ви ще бъде наличен в профила Ви без излишно забавяне.
  E-mail: [email protected]
  Благодаря ти.
  Сърдечно.
  Ленка Болкова

 19. Charlotte Müller

  Здравейте, Казвам се Шарлот Мюлер, аз съм германец и съм генерален мениджър на заемната фирма Moon Light. Имате ли нужда от бърз, дълъг или краткосрочен заем със сравнително нисък лихвен процент от 3%? Затруднява ли те тази икономика тази година? Ние предлагаме безопасни и сигурни заеми, изпратете ни имейл на ([email protected])

  * Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове?
  * Търсите ли финансиране за създаване на собствен бизнес?
  * Имате ли нужда от частни или бизнес кредити за различни цели?
  * Търсите ли заеми за извършване на големи проекти?
  * Имате ли нужда от заем за по-малко от 24 часа?

  Ако отговорът ви е „да“, мога да ви помогна.

  * Мога да ви предложа до 10 000 000 евро.
  * Можете да изберете между 1 до 30 години за изплащане.
  * Можете да избирате между месечен и годишен план за изплащане.
  * Гъвкави условия на заема.

  Моля, ако се интересувате, проверете отново с мен чрез този имейл адрес: ([email protected])

  Имате 100% гаранция, че ще получите заема в края на сделката по заема.

  Бяхме страстни като правят финансовото включване.
  Нашите кредити и инвестиционни продукти са предназначени да ви предложат удобство и стойност.

  Сърдечни поздрави
  Г-жа Шарлот Мюлер

 20. Аз съм г-н Орберт, заем услуга кредитор, ние сме легитимни, регистриран и гарантиран заем компания и ние даваме заеми на физически лица, компании, правителствени заведения, църкви и бизнес организации и хора от всякакъв вид. Нуждаеш ли се от заем за някаква цел? Да не си във финансов проблем? Имате ли нужда от финансово решение? Услугите на орбърт са решение на всички ваши финансови проблеми, нашите заеми са лесни и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който желаете, ние можем да организираме всеки заем, за да отговарят на вашия бюджет, само с 3% лихвен процент. Ако се интересувате, свържете се с нас чрез email:[email protected]

 21. вземи спешния си заем сега

  Имате ли нужда от заем? Това е регистрирана, гарантирана и сертифицирана заемна компания, предоставяме заеми на физически лица, фирми, предприятия, бизнес организации и хора от всякакъв вид по целия свят. Имате ли нужда от заем за някаква цел? Вие сте във финансов проблем, Имате ли нужда от финансови сътрудници, Фред Лари заемната фирма е решението на всичките ви финансови проблеми, нашите заеми са лесни, евтини и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който ви е необходим, ние можем да уредим всеки кредит, за да отговаря на бюджета ви само с 2% лихва. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: ([email protected]) или ([email protected]) Call / Whatsapp: +2347061892843

 22. Здравейте !!!

  Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Вие сте бизнес мъж или жена, която иска да разшири бизнеса ви? Ние предлагаме всички видове кредити на физически лица, фирми и сътрудничим органи, нуждаещи се от заем при ниска лихва от 2% без обезпечение. свържете се с нас сега за истински дълг по имейл:
  [email protected]

  ЗА РАЗБИРАНЕТО!!

 23. NORTION LOAN CONSULTANT

  Добър ден

    Имате ли намерение да закупите къща, работно оборудване, да изградите или да инвестирате и да генерирате доход. За заемна сделка, на която можете да се доверите, свържете се с NORTION LOUN CONSULTANT сега за кредит в размер на 2.5%. Тя е лесна, бърза и защитена.

  Информация за връзка:

  Имейл: [email protected]

  Телефон: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  FACEBOOK: Консултант по кредитиране на севера

  TWITTER: @sortionloanC

  INSTAGRAM “: @ nortloankonsultantas

  Вашите искания се очакват и ние ви уверяваме, че ще сте доволни от нашата услуга.

 24. NORTION LOAN CONSULTANT

  Добър ден

    Имате ли намерение да закупите къща, работно оборудване, да изградите или да инвестирате и да генерирате доход. За заемна сделка, на която можете да се доверите, свържете се с NORTION LOUN CONSULTANT сега за кредит в размер на 2.5%. Тя е лесна, бърза и защитена.

  Информация за връзка:

  Имейл: [email protected]

  Телефон: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  FACEBOOK: Консултант по кредитиране на севера

  TWITTER: @sortionloanC

  INSTAGRAM: @ nortloankonsultantas

  Вашите искания се очакват и ние ви уверяваме, че ще сте доволни от нашата услуга.

 25. NORTION LOAN CONSULTANT

  Добър ден

    Имате ли намерение да закупите къща, работно оборудване, да изградите или да инвестирате и да генерирате доход. За заемна сделка, на която можете да се доверите, свържете се с NORTION LOUN CONSULTANT сега за кредит в размер на 2.5%. Тя е лесна, бърза и защитена.

  Информация за връзка:

  Имейл: [email protected]

  Телефон: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  FACEBOOK: Консултант по кредитиране на севера

  TWITTER: @sortionloanC

  INSTAGRAM “: @ nortloankonsultantas

  Вашите искания се очакват и ние ви уверяваме, че ще сте доволни от нашата услуга.

 26. Marcus & Millichap

  Здравейте, дами и господа, нуждаете ли се от спешен заем? Имате ли нужда от заем за стартиране на собствен бизнес или проект или за закупуване на къща или кола? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си или да платите сметките си? Ако отговорът ви е „да“, ще ви посъветва да се свържете с Marcus & Millichap на адрес ([email protected]), за да получите бърз кредит

 27. Здравейте, аз съм Доркас Алваро, в момента живея в Малага, Испания. По това време аз съм вдовица с Четири деца и бях заседнала във финансова ситуация през май 2018 г. и трябваше да рефинансирам и да плащам сметките си. Опитах се да търся заеми от няколко кредитни компании, както частни, така и корпоративни, но никога успешно, а повечето банки отказаха кредит. Но както Бог иска, аз се запознах с Божия човек, частен кредитор, който ми даде кредит от 80 000 евро и днес притежавам бизнес и децата ми са добре в този момент, ако трябва да се свържете с някой компания с референция за осигуряване на необезпечен заем, без кредитна проверка, без подписващ само с 2% лихва и по-добри планове и графици за плащане, свържете се с г-н Саймън Фин ([email protected]). той не знае, че правя това, но сега съм много щастлив и реших, че хората ще знаят повече за него и аз също искам Бог да го благослови повече. Можете да се свържете с него чрез електронната му поща: [email protected]

 28. Имате нужда от спешен заем? Контакт: ([email protected])

  Здравейте, търсите ли законен и надежден финансов кредитор? Нуждаете се от заем? Нуждаете се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем за погасяване на дълга си или имате нужда от капиталов кредит, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове кредити с лихвен процент от 2% за физически и юридически лица при ясни и разбираеми условия. Ние доставяме всяка сума на всяка дестинация, затова се свържете с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Изпратете ни имейл на: (georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com)

  Оферта за заем.

 29. Greener Funds

  Здравейте дами и господа,

  Аз съм г-жа Кени Патънсън, аз съм маркетинговият служител в „Зелените фондове“. ние сме обединена държавна компания във връзка с китайските инвеститори. понастоящем предоставяме финансова подкрепа на онези, които се нуждаят от финансова помощ, за да финансират бизнеса си или да плащат сметките си. в тазгодишната програма даваме всички видове кредити на изключително достъпна цена от 2.1%. за повече информация и как да кандидатствате за кредит, моля свържете се с нас сега чрез нашата електронна поща на компанията:
  [email protected]

  Обърнете внимание, че нашата служба за обслужване на клиенти онлайн 24 часа отговаря на вашата поща.

  Благодаря
  Г-жа Кени. Патерсън
  Служител по маркетинга
  Имейл за контакт: [email protected]
  Телефон: +1 (607) 260 – 6277

 30. Търсите личен заем, или сте отказали кредит от банка. Давам заеми на фирми и физически лица на ниска и достъпна лихва от 2%. Моля, свържете се с нас по имейл:
  [email protected]

  Благодаря,
  Г-жа Елизабет Тейлър

 31. Аз съм г-н Maltin пране на заеми услуга кредитор, ние сме легитимни, регистриран и гарантиран заем компания и ние даваме заеми на физически лица, компании, правителствени заведения, църкви и бизнес организации и хора от всякакъв вид. Нуждаеш ли се от заем за някаква цел? Да не си във финансов проблем? Имате ли нужда от финансово решение? Малтин кредити за измиване услугата е решение на всички ваши финансови проблеми, нашите заеми са лесни и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който желаете, ние можем да организираме всеки заем, за да отговарят на вашия бюджет, само с 3% лихвен процент. Ако се интересувате, свържете се с нас чрез email:[email protected]


 32.   Corevest Finance в момента предлага заем на широката общественост @ ниска лихва. Няма обезпечение, няма скрити такси.
  Свържете се с нас сега за повече подробности.
  За разбирането,
  Бет О’Брайън.
  Главен изпълнителен директор.
  Телефон за връзка: (669) 257-0236.
  Имейл: [email protected].
  Мото: Предлагаме най-бързи и надеждни финансови услуги.

 33. нужда от пари Свържете се с нас;([email protected])

  Искате ли да заемате пари? ако отговорът е „Да“ Свържете се с нас по електронна поща: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Оферта за заем.

 34. Здравейте!
  Аз съм господин Бенсън от западен Лондон
  Великобритания, имам счупи
  докато не намерих тази фирма за електронна поща
  които ми помогнат да получат заем за бизнес, и
  сега искам да използвам този кратък носител
  поздравявам горепосочената компания за бързото и
  сигурни пари, които ми заемат без никаква форма
  обезпечение, заем от 150 000 долара от компанията
  за да спася моя бизнес и много повече, видях ги
  поща в интернет, всеки винаги дава
  свидетелство за това, което направиха, така че бързо
  контактуваха с тях и всички направиха всичко за мен
  без стрес и моите пари бяха изпратени
  моята сметка 48hrs по-късно, бях изненада и чувствам
  радвам се, сега вече имам стандартен бизнес
  контрол агент, който ми помогне, сега ще съвети
  тези, които се нуждаят от спешен заем, за да се свържат с тях в
  имейл: [email protected] те ще ви помогнат
  Вие веднага и не забравяйте да им кажете, аз
  ви насочи към тях и това е моят имейл адрес [email protected].

 35. Success Loan Firm

  Имате ли интерес да получите заем? Аз съм частна заемодател кредитор, дадох заем @ 2% годишно и няма обезпечение, предлагам заем, вариращ от 10,000 € до 950,000 € ……. любезно се върнете при мен по електронна поща ([email protected]), ако се интересувате, за да мога да дам повече информация за нашите условия за заем.

  Успешна кредитна фирма

 36. Здравейте всички там, надявам се вие ​​всички сте добре? Моите имена са г-жа Мелиса Николас, идвам от Канзас, преди няколко месеца бях изпаднал в лошо финансово положение и имах нужда от спешен заем, за да платя сметките си и да се върна на краката си финансово поради сегашното си финансово положение, от което банката ми отказа да ми дадеш заем, така че останах без никаква друга възможност освен да търся необезпечен кредит онлайн, в процеса на моето изследване бях жертва на измама и загубих почти 750 долара и бях в повече беда и почти дадех че ще получим заем, докато не намеря онлайн поща, а постът е споделено свидетелство от г-н Франк от щатите в Чарлстън, което свидетелства за това как получи 50 000 долара от „Кати Финанс“, след като прочете пощата, реших да се свържа с „Кати Финанс“ електронна поща: ([email protected]) контакт, споделен в публикацията, искането ми за необезпечена заем от 350 000 щ.д. бе одобрено в рамките на 72 часа от моята молба и заемът ми бе изплатен по банковата ми сметка без никакви пропуски.

  Искам да изкажа своята дълбока благодарност и да посъветвам търсещите заем да бъдат много бдителни, защото има много измамници там, с единствената цел да измамят невинните търсещи заем, така че вие ​​трябва да сте внимателни и бдителни .. за тези които се нуждаят от заем, препоръчвам на „Кати Финанс“, можете да се свържете с фирмата по електронна поща: ([email protected])

  Благодаря ви, че прочетохте моето свидетелство, пожелавам ви късмет.

  Вашият
  Мелиса Николас.

 37. Здравейте г-н Николов! Ригел ООД гр.Шумен е с основна дейност търговия на бързооборотни стоки на едро.Извършваме доставки към хранителни магазини в Шумен и региона.Фирмата е създадена януари 2008г.Нашата идея е за увеличаване на продуктовата гама за дистрибуция и разширяване на района на доставки.Ползвали сме кредит към Райфайзен банк за срок от 1 година в размер на 25000лв.,който сме погасили.Инвестирали сме първоначален капитал при стартирането на фирмата.Нуждаем се от финансиране на оборотни средства.Отказа за кредит от банките е че не можем да предложим обезпечение по кредити.Бъдеща цел ни е да сключим договор за дистрибуция на сладолед,сключване на договори за посредничество с фирми производители на храни и популярезиране на стоките им в нашия регион,транспорт и логистика.
  С уважение: Валери Владимиров

 38. Димитър Андреев

  Здравейте г-н Николов,казвам се Димитър Андреев и съм управител на новосъздадена фирма АНДРЕ ЕНЕРЖИ ЕООД за производство на електроенергия от слънцето. Желая да сяздам фотоволтаичен парк в приоритетна община до Плевен.В контакт съм с фирма от Германия за доставка на оборудването.Жлая ако е възможно по-обстойна информация за кредитирането на стартиращи компании.ЛС [email protected]ail.bg

 39. Димитър Янакиев

  Здравейте г-н Николов,
  Казвам се Димитър Янакиев и представлявам Янелектрик ООД,новосъздадена фирма за производство на електроенергия,построяването на фотоволтаичен парк.
  Нуждаем се от първоначален капитал,който ще ни помогне да стигнем до изграждането на фотоволтаичният парк.
  Нашите бъдещи партньори ще бъдат Metallbauen Solar,S.L. Испания,фирма представляваща официален представител за Европа на няколко от водищите производители на фотоволтаични панели в света и тяхното изграждане и сервизно потдържане.
  Желаем ако е възможно по-обстойна информация относно кредитирането на стартиращи компании.

  Янелектрик ООД
  4000 Пловдив
  Братя Бъкстон 92 ет2 ап3
  [email protected]
  Димитър Янакиев- управител

 40. Уважаеми г-н Валачев,

  След проведен телефонен разговор с Вас днес, очаквам информация относно начинанията Ви.

  Благодаря за вниманието.

  Оставам с уважение.

  Николай Николов

  Управител
  Tailored Solutions Management Ltd.

 41. Андреян Петров Валачев

  Здравейте,
  Казвам се Андреян Петров Валачев, управител на фирма „Андком България“ ЕООД
  С голям интерес се запознах с инициативата „Рисков капитал за стартиращи компании” на Tailored Solutions Management Ltd. Желая да получа повече информация за Вас и вашата дейност. Изпращам на e-mail на г-н Николов презентация на моята фирма и въпросите относно кредитиране на проекти за малки предприятия.
  Поздрави
  Андреян Валачев
  0884030171
  0888209097
  тел/факс 062 654673
  Велико Търново 5000
  бул. „България“ 15 ет.1 ап.1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.