Начало / Акцент Евро Финансиране / Какво се случва с „Добри и безопасни условия на труд“ ?

Какво се случва с „Добри и безопасни условия на труд“ ?

Здравейте, приятели!

Управляващият орган на ОП „Развитие на човешките ресурси“ публикува Решение за одобряване на доклада на оценителната комисия за извършена оценка и класиране на проектните предложения по процедурата.

Проверете своята Електронна поща!

Всички кандидати ще бъдат уведомени писмено за резултатите от оценката в 3-дневен срок от издаване на Решението по електронна поща на адреса, чрез който сте се регистрирали в ИСУН 2020.

Не сте удовлетворени от резултата?

В случай, че не сте удовлетворени от оценката на Вашето проектно предложение, Решението подлежи на оспорване в срок от 14 дни пред компетентния административен съд, по реда на АПК.

Възражения бихте могли да изпратите, както в електронен, така и в писмен вид, като същите следва да бъдат адресирани до  ръководителя на УО на ОП „РЧР“ – госпожа Лилия Стоянович на адрес: гр. София 1051; ул. „Триадица“ № 2; Министерство на труда и социалната политика; ГД ЕФМПП, етаж 4 или на електронна поща: [email protected] .

ВИЖ СЪЩО

Нови възможности за кандидатстване по процедура за подбор на проекти по мярка 4.2

Местна инициативна група „Поморие“ обявява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Мярка 4.2 “Инвестиции …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.