Начало / Акцент Евро Финансиране / Какво се случва с „Добри и безопасни условия на труд“ ?

Какво се случва с „Добри и безопасни условия на труд“ ?

Здравейте, приятели!

Управляващият орган на ОП „Развитие на човешките ресурси“ публикува Решение за одобряване на доклада на оценителната комисия за извършена оценка и класиране на проектните предложения по процедурата.

Проверете своята Електронна поща!

Всички кандидати ще бъдат уведомени писмено за резултатите от оценката в 3-дневен срок от издаване на Решението по електронна поща на адреса, чрез който сте се регистрирали в ИСУН 2020.

Не сте удовлетворени от резултата?

В случай, че не сте удовлетворени от оценката на Вашето проектно предложение, Решението подлежи на оспорване в срок от 14 дни пред компетентния административен съд, по реда на АПК.

Възражения бихте могли да изпратите, както в електронен, така и в писмен вид, като същите следва да бъдат адресирани до  ръководителя на УО на ОП „РЧР“ – госпожа Лилия Стоянович на адрес: гр. София 1051; ул. „Триадица“ № 2; Министерство на труда и социалната политика; ГД ЕФМПП, етаж 4 или на електронна поща: [email protected] .

ВИЖ СЪЩО

В обществена дискусия кое часово време да изберем ще участват земеделски организации

Евродепутат Момчил Неков организира  открита обществена дискусия за смяната на часовото време и законодателството на ЕС. Форумът ще се проведе на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.