Начало / Акцент Евро Финансиране / МЗХ ще даде допълнителни разяснения за мярка 7.2 в отговор на въпроси по прилагането й

МЗХ ще даде допълнителни разяснения за мярка 7.2 в отговор на въпроси по прилагането й

изграждане на пътМинистерството на земеделието и храните (МЗХ) приканва бъдещите кандидати по общинската подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от ПРСР , да зададат въпросите си. Те могат да поискат разяснения както от МЗХ, така и от служителите на ДФ „Земеделие“.

Въпросите по условията за предоставяне на финансова помощ трябва да бъдат зададени в срок до 20 календарни дни преди крайната дата за приемане на заявления за подпомагане, Вече е известно, че мярката ще бъде отворена от 2 септември до 3 октомври и ще е с бюджет по този прием от 341 млн. евро.

Управляващият орган на ПРСР 2014 – 2020 г. и Държавен фонд „Земеделие“ ще публикуват разяснения по постъпили запитвания на електронните страници на Министерство на земеделието и храните, Програма за развитие на селските райони и Държавен фонд „Земеделие“ до 10 календарни дни преди крайната дата за прием на заявленията за подпомагане.

Кандидатите могат да изпращат своите запитвания с официално писмо или на електронния адрес на Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. – [email protected] и електронния адрес на Държавен фонд „Земеделие“ – [email protected].

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

обучения

Процедура „Обучения за заети лица“ отвори за прием на проектни предложения!

От 12.04.17 г. до 30.06.2017 г. ще бъда отворена за прием на проектни предложения процедура „Обучения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *