Начало / Акцент Евро Финансиране / МЗХ ще даде допълнителни разяснения за мярка 7.2 в отговор на въпроси по прилагането й

МЗХ ще даде допълнителни разяснения за мярка 7.2 в отговор на въпроси по прилагането й

изграждане на пътМинистерството на земеделието и храните (МЗХ) приканва бъдещите кандидати по общинската подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от ПРСР , да зададат въпросите си. Те могат да поискат разяснения както от МЗХ, така и от служителите на ДФ „Земеделие“.

Въпросите по условията за предоставяне на финансова помощ трябва да бъдат зададени в срок до 20 календарни дни преди крайната дата за приемане на заявления за подпомагане, Вече е известно, че мярката ще бъде отворена от 2 септември до 3 октомври и ще е с бюджет по този прием от 341 млн. евро.

Управляващият орган на ПРСР 2014 – 2020 г. и Държавен фонд „Земеделие“ ще публикуват разяснения по постъпили запитвания на електронните страници на Министерство на земеделието и храните, Програма за развитие на селските райони и Държавен фонд „Земеделие“ до 10 календарни дни преди крайната дата за прием на заявленията за подпомагане.

Кандидатите могат да изпращат своите запитвания с официално писмо или на електронния адрес на Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. – [email protected] и електронния адрес на Държавен фонд „Земеделие“ – [email protected].

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

На 22 февруари започва международното селскостопанско изложение Агра 2017

Международното селскостопанско изложение Агра 2017 г. се открива утре, 22 февруари, в пловдивския панаир. Лентата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *