Начало / Акцент Евро Финансиране / Министър Бозуков категорично отхвърли съмненията за връзки с ДПС

Министър Бозуков категорично отхвърли съмненията за връзки с ДПС

Христо БозуковСлужебният министър на земеделието проф. Христо Бозуков категорично отхвърли съмненията за връзки с ДПС заради дългогодишната си работа в сферата на тютюнопроизводството. „Не може да се говори, че това е сектор на една партия. Заявявам категорично, че нямам нищо общо с ДПС“, каза той в интервю пред националната радио.

Проф. Бозуков заяви, че вероятно ще работи с двама заместници, заради ограничения времеви хоризонт на служебното правителство. Той обаче преценя, че е трудно да се намерят независими експерти, готови да заемат тези постове.

Прегледът на свършеното досега от ДФ „Земеделие“ и агенциите по храните и по горите ще е първото, с което ще се заеме служебният министър. „Очакванията му са, че във всеки от тези ресори има проблеми. „Безгрешни хора няма. Аз не се считам, че съм безгрешен, не вярвам и другите да са безгрешни. Грешки вероятно има, въпросът е да се види, дали са умишлени или неумишлени и дали могат да бъдат поправени“, каза Христо Бозуков.

 

Служебният министър предвижда срещи с всички големи браншови организации, като днес започва със среща със зърнопроизводителите.

ВИЖ СЪЩО

Правителството одобри обезщетение от 70 лв. за доброволно заклани свине

Правителството прие допълнение на Постановление № 130 на Министерски съвет от 5 юли 2018 г. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.