Начало / Акцент Евро Финансиране / Модулът за електронно заявяване е на финала, първо ще стартира за пчеларската програма и училищните схеми

Модулът за електронно заявяване е на финала, първо ще стартира за пчеларската програма и училищните схеми

Електронното заявяване ще започне в началото на 2018 г. първо за Националната програма за пчеларство, а също и за училищните схеми за плодове и мляко, съобщи изпълнителният директор на ДФ „Земеделие“ Живко Живков по време на Седмия Агро семинар на Националната асоциация на зърнопроизводителите, който се проведе в Пловдив. „Вече сме на финалния етап в разработването на електронен модул за прием“, каза той.

Живко Живков заяви, че се надява електронното подаване на заявления за Кампания 2018 г. да е факт и за останалите земеделци от 1 март догодина.

Заместник-министърът на земеделието Вергиния Кръстева увери зърнопроизводителите, че ведомството усилено работи по новата кампания за очертавания. „Различни софтуерни подобрения следва да бъдат направени, така че мисля че вървим в посока на подобряване на ситуацията при заявяване към 1 март“, каза тя. „Вече сме задвижили проекта по подобряване на софтуера.  Знаете, че „Фермата“ е в DOS, вървим към преминаването й в Windos“, добави Кръстева.

ВИЖ СЪЩО

Скоро-мярка 2.2. „Продуктивни инвестиции в аквакултурите“

На  05.07.2019г. Управляващият орган на Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г. публикува за обществено …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.