Начало / Акцент Евро Финансиране / Модулът за електронно заявяване е на финала, първо ще стартира за пчеларската програма и училищните схеми

Модулът за електронно заявяване е на финала, първо ще стартира за пчеларската програма и училищните схеми

Електронното заявяване ще започне в началото на 2018 г. първо за Националната програма за пчеларство, а също и за училищните схеми за плодове и мляко, съобщи изпълнителният директор на ДФ „Земеделие“ Живко Живков по време на Седмия Агро семинар на Националната асоциация на зърнопроизводителите, който се проведе в Пловдив. „Вече сме на финалния етап в разработването на електронен модул за прием“, каза той.

Живко Живков заяви, че се надява електронното подаване на заявления за Кампания 2018 г. да е факт и за останалите земеделци от 1 март догодина.

Заместник-министърът на земеделието Вергиния Кръстева увери зърнопроизводителите, че ведомството усилено работи по новата кампания за очертавания. „Различни софтуерни подобрения следва да бъдат направени, така че мисля че вървим в посока на подобряване на ситуацията при заявяване към 1 март“, каза тя. „Вече сме задвижили проекта по подобряване на софтуера.  Знаете, че „Фермата“ е в DOS, вървим към преминаването й в Windos“, добави Кръстева.

ВИЖ СЪЩО

Нови възможности за кандидатстване по процедура за подбор на проекти по мярка 4.2

Местна инициативна група „Поморие“ обявява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Мярка 4.2 “Инвестиции …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.