Начало / Блокчейн / Мярка 6.4 – Три нестандартни бизнес идеи през 2018 година.

Мярка 6.4 – Три нестандартни бизнес идеи през 2018 година.

През април 2018 година се очаква да стартира приемът на проектни предложения по Подмярка 6.4 от Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. Предвиденото за бенефициентите финансиране е в размер на 50% от общите допустими разходи по проекти, изпълнявани на територията на селски район. В настоящата статия ще бъдат представени три нестандартни проектни идеи, които ще получават максимален приоритет при оценяването на проектни предложения по подмярка 6.4. Консултантска фирма RISUKU предлага експертна подготовка и управление на проекти, за инвестиции в еднa от следните бизнес идеи:

  1. Инвестиции за добиване/ копаене на Биткойн и/или останалите криптовалути.

През настоящата календарна година ще бъде точният момент, в който българските привърженици на т.н. „Крипто мания“ ще могат да се възползват от възможността да си осигурят желаната и необходима за копаене техника с 50% безвъзмездна финансова помощ. Размерът на инвестицията по проект зависи най-общо от мощността на техниката, с която разполага добиващия и от достъпът до необходимата електрическа енергия. Безвъзмездната финансова помощ на всеки от бенефициентите по процедурата ще бъде в размер до 200 000 евро.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Как да реализираш успешен проект за криптовалути по мярка 6.4

  1. Продуциране на фото и видео проекти.

Фотографи, кинематографи и всички привърженици на заснемането и продуцирането, също ще могат да се възползват от безвъзмездното финансиране, което предлага подмярка 6.4. По проектите ще могат да се закупува цялото необходимо за основните дейности оборудване – камери, фотоапарати, обективи, дронове, стеди кам, слайдери, осветление, озвучаване, декори, с помощта на които се реализира една видео продукция като клип, предаване и пр. Подмярка 6.4 ще финансира и разходи за изграждане на помещения за извършване на основните дейности.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Как да се сдобиеш с най-добрата техника за създаване на твоите видео филми

 

  1. Дейности в областта на информационните технологии.

IT дейностите, също ще получават допълнителни точки за получаване на финансиране по процедурата. Безвъзмездна помощ в сферата ще се дава за дейности, свързани с програмиране, консултантски дейности в IT сектора, услуги по поддръжка на софтуер, в т.ч. и услуги по SEO оптимизация, графичен дизайн, създаване на приложения, изработка на уеб страници и други.

Повече информация за тези и други нестандартни и приоритетни идеи, които ще се финансират по подмярка 6.4, можете да намерите на нашата нова онлайн платформа RISUKU, изцяло създадена с цел подпомагане на кандидатите по 6.4, както и подготовка и управление на техните проекти.

ОЩЕ УНИКАЛНИ ИДЕИ

ВИЖ СЪЩО

Лекарите и фармацевтите ще получават максимален приоритет за финансиране по подмярка 6.4 през 2018 година.

През 2018 година подмярка 6.4 „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“ от ПРСР 2014-2020 ще …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.