Начало / Акцент Евро Финансиране / НАРЕДБА 20 за прилагане на подмярка 4.2 „инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти” е публикувана официално на страницата на програма за развитие на селските райони 2014-2020

НАРЕДБА 20 за прилагане на подмярка 4.2 „инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти” е публикувана официално на страницата на програма за развитие на селските райони 2014-2020

Наредба 20 за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за преработка/маркетинг на селскостопански продукти може да разгледате сега!

Наредба 20 е вече факт след обнародването й в Държавен вестник на 30.10.2015 и е вече официално публикувана на страницата на Програма за развитие на селските райони 2014-2020.

Всички кандидати, които възнамеряват да инвестират в земеделски дейности за преработка/маркетинг на селскостопански продукти и желаят да получат финансиране за това, ще трябва да се запознаят обстойно с всички 101 страници от Наредба 20, определящи реда и условията за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за това и да адаптират индивидуалния си проект спрямо тях.

Впечатление прави, че в Наредбата са заложени голям брой изисквания за допустимост и условия за успешно изпълнение на проектите. Тези изисквания и условия трябва да бъдат добре откроени от опитния консултант, добре анализирани и систематизирани, за да може всеки един кандидат да направи своя информиран избор за това, дали има капацитета да отговори на тях и да се съобрази с рамката, която ги определя!

Актуални официални документи свързани с ПРСР 2014-2020, може да намерите на интернет страницата на програмата.

Следвайте ни и във Фейсбук, за да имате достъп до най-актуалната информация свързана с финансирането на Вашия проект навсякъде и по всяко време!

ВИЖ СЪЩО

За последно през 2018-а земеделските министри ще обсъдят новата ОСП, фипронила, климата

Правителството прие позицията на България за заседанието на Съвета на Европейския съюз по земеделие и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.