Начало / Акцент Евро Финансиране / На Вашето внимание: Допълнителен списък с отхвърлени проекти по „Ново работно място 2015“

На Вашето внимание: Допълнителен списък с отхвърлени проекти по „Ново работно място 2015“

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 публикува списък на проектите, предложени за отхвърляне на етап „Оценка на административното съответствие и допустимостта“, включени за разглеждане и оценка в рамките на втория краен срок по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ  „Ново работно място“.

Кандидатите имат право на писмено възражение срещу предложението за отхвърляне на проектите им, в срок от 7 работни дни след датата на публикуването на настоящия списък.

Настоящият списък е публикуван в съответствие с разпоредбите на чл.20, ал.4 от Постановление № 107 от 10 май 2014 г. за определяне на реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмите, съфинансирани от Европейския фонд за регионално развитие, Европейския социален фонд, Кохезионния фонд на Европейския съюз и Европейския фонд за морско дело и рибарство за периода 2014 – 2020 г.

Във връзка с публикувания допълнителен списък с отхвърлени проекти на етап „Оценка на административно съответствие и допустимост“, крайният срок за приключване на работата на оценителната комисия е удължен до 15.07.2016 г.

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

Споразумяхме се с Турция за износ на овце

България и Турция подписаха протокол за сътрудничество в областта на земеделието. Това стана по време на 13-тото …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *