Важна информация
Начало / Акцент Евро Финансиране / На портала за обществено обсъждане може да коментирате проектонаредби за пчели и обвързани плащания

На портала за обществено обсъждане може да коментирате проектонаредби за пчели и обвързани плащания

пчелинПорталът за обществени консултации на Министерския съвет  – http://strategy.bg/ очаква становища, предложения и коментари за две проектонаредби на Министерството на земеделието и храните до края на януари.

Става въпрос за проекта за изменение и допълнение на Наредба № 10 за условията за регистрация и реда за идентификация на пчелните семейства. По документа могат да се публикуват становища до 22 януари т.г. на http://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2433.

Общественото обсъждане на промени в Наредба № 3 за условията и реда за прилагане на схемите за директни плащания ще продължи до 29 януари 2017 г. По тази проектонаредба коментарите се правят на http://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2445.

До 26 февруари продължава общественото обсъждане на промени в Заповед № РД 09-98/26.02.2016 г. за въвеждане на забрана за извършване на риболов в някои рибностопанските обекти по Закона за рибарството и аквакултурите. Става въпрос за Черно море и българския участък на река Дунав, както и изкуствени водни съоръжения като язовири, баластриери и други. Коментарите се изпращат до Министерството на земеделието и храните.

 

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

Връчиха 14 договора по мярка 4.1 на Рибарската програма

Заместник-министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева връчи първите договори, сключени по Програмата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *