Начало / Акцент Евро Финансиране / На портала за обществено обсъждане може да коментирате проектонаредби за пчели и обвързани плащания

На портала за обществено обсъждане може да коментирате проектонаредби за пчели и обвързани плащания

пчелинПорталът за обществени консултации на Министерския съвет  – http://strategy.bg/ очаква становища, предложения и коментари за две проектонаредби на Министерството на земеделието и храните до края на януари.

Става въпрос за проекта за изменение и допълнение на Наредба № 10 за условията за регистрация и реда за идентификация на пчелните семейства. По документа могат да се публикуват становища до 22 януари т.г. на http://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2433.

Общественото обсъждане на промени в Наредба № 3 за условията и реда за прилагане на схемите за директни плащания ще продължи до 29 януари 2017 г. По тази проектонаредба коментарите се правят на http://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2445.

До 26 февруари продължава общественото обсъждане на промени в Заповед № РД 09-98/26.02.2016 г. за въвеждане на забрана за извършване на риболов в някои рибностопанските обекти по Закона за рибарството и аквакултурите. Става въпрос за Черно море и българския участък на река Дунав, както и изкуствени водни съоръжения като язовири, баластриери и други. Коментарите се изпращат до Министерството на земеделието и храните.

 

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

обучения

Процедура „Обучения за заети лица“ отвори за прием на проектни предложения!

От 12.04.17 г. до 30.06.2017 г. ще бъда отворена за прием на проектни предложения процедура „Обучения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *