Начало / Евро Новини / На 26 февруари ще се проведе обществено обсъждане на Споразумението за партньорство за програмния период 2014-2020 г.

На 26 февруари ще се проведе обществено обсъждане на Споразумението за партньорство за програмния период 2014-2020 г.

На 26 февруари от 13 ч. в Зала 6 на Националния дворец на културата ще се проведе публично обсъждане на Споразумението за партньорство на Република България с Европейската комисия за програмния период 2014-2020 г. Чрез този документ се определя стратегията на държавата-членка и нейните приоритети за изпълнение на Кохезионната политика на ЕС, Общата селскостопанска политика (ОСП) и Общата политика в областта на рибарството.  Споразумението за партньорство беше публикувано на портала за обществени консултации и Единния портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд, като по този начин беше достъпно за всички заинтересовани страни.

Обсъждането, което ще се проведе дава още една възможност  за дискусия на програмния документ за следващите седем години. Следващият етап е стартиране на официални преговори с ЕК.

По материал на Фермер. БГ

ВИЖ СЪЩО

Процедура „Обучения за заети лица“ е спряна за кандидатстване

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“  временно преустановява подаването на проектни предложения …

2 коментара

 1. Илинка Илиева

  Предстои да регистрирам малка фирма с обект на действие инженерно-стройтелни дейности. Фирмата ще има пректанска и производствена дейност.
  За строителство на производствена база и начален старт по коя Европейска програма мога да кандидатствам за финансиране?
  Благодаря предварително за компетентния отговор!

  • Здравейте Илинка,

   За какво производство става въпрос, тъй като нестава много ясно!

   За повече и по подробна информация заповядайте при нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.