Начало / Акцент Евро Финансиране / Още 73 проекта от извънредния прием по мярка 121 са одобрени

Още 73 проекта от извънредния прием по мярка 121 са одобрени

На 23 октомври 2015г. се проведе четвъртото заседание на Експертната комисия за прозрачност в Държавен фонд „Земеделие”.

Комисията одобри още 73 от разгледаните 77 проектни предложения по мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства“ от „Програма за развитие на селски райони“ 2007-2013 г.

  • Общият размер на одобрената субсидия е 11 207 703.25 лв.

Отхвърлените 4 проектни предложения са с обща стойност на заявената субсидия от 302 333 лв, като те не отговарят на изискванията за допустимост.

Одобрените проекти представляват само част от всички заявления за подпомагане, които попадат в рамките на определения бюджет по мярката от старата „Програма за развитие на селските райони“.

Общият брой на одобрените проектни предложения, от проведените до момента заседания на Експертната комисия за прозрачност по мярка 121 от септемврийския прием е вече 538, а стойността на одобрената субсидия 73 181 803 лв.

ВИЖ СЪЩО

Нови възможности за кандидатстване по процедура за подбор на проекти по мярка 4.2

Местна инициативна група „Поморие“ обявява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Мярка 4.2 “Инвестиции …

2 коментара

  1. zdraveite iskam da razbera kak da napravia da izgotvia proekt za xlebarniza

    • Ивайло Янков

      Здравей Митко!

      Исканата от теб дейност може да бъде финансирана по мярка 6.4. Очаквания прием по тази мярка ще бъде в началото на 2016г. За да бъдеш готов с проект са ти необходими няколко месеца подготовка по проектната документация. За повече и по-подробна информация заповядай на среща при нас. Можеш да запишеш час за среща, като се обадиш на някой от телефоните в нашите офиси в градовете София, Пловдив, Варна и Сливен – контакти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.