Начало / Евро Новини / Пловдивският панаир – Дом на няколко международни изложби и през 2016г.

Пловдивският панаир – Дом на няколко международни изложби и през 2016г.

Международната селскостопанска изложба „Агра“, международната изложба за винарство и лозарство „Винария“, международна изложба за храни, напитки, машини и технологии „Фудтех“ и международна изложба за пчеларство „Апи България“ – ще се проведат от 24 до 28 февруари 2016 г. в рамките на Международен панаир – Пловдив.

По същото време ще има още две прояви: Изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти и търговски обекти “ Хорека Пловдив“.

Обединението на изложенията е по желание на фирмите изложители, покрай общите им маркетингови интереси. Паралелното организиране на шесте изложения има за цел да представи иновации за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг.

Обхваща се целия цикъл, който включва:  методи за обработване на земята и отглеждане на лозя, нови сортове растения и породи животни; оборудване за ферми, гарантиращо висококачествени суровини; технология и техника за тяхната преработка в хранителната и винарската индустрия; опаковки за готовите продукти и предлагането им в магазини, заведения, хотели и др.

ВИЖ СЪЩО

ДФЗ: 89% от помощта за горивата са изплатени

ДФ „Земеделие“ преведе първи транш в размер на близо 73 млн. лв. (72 864 453 лв.) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.