Начало / Евро Новини / Пловдивският панаир – Дом на няколко международни изложби и през 2016г.

Пловдивският панаир – Дом на няколко международни изложби и през 2016г.

Международната селскостопанска изложба „Агра“, международната изложба за винарство и лозарство „Винария“, международна изложба за храни, напитки, машини и технологии „Фудтех“ и международна изложба за пчеларство „Апи България“ – ще се проведат от 24 до 28 февруари 2016 г. в рамките на Международен панаир – Пловдив.

По същото време ще има още две прояви: Изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти и търговски обекти “ Хорека Пловдив“.

Обединението на изложенията е по желание на фирмите изложители, покрай общите им маркетингови интереси. Паралелното организиране на шесте изложения има за цел да представи иновации за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг.

Обхваща се целия цикъл, който включва:  методи за обработване на земята и отглеждане на лозя, нови сортове растения и породи животни; оборудване за ферми, гарантиращо висококачествени суровини; технология и техника за тяхната преработка в хранителната и винарската индустрия; опаковки за готовите продукти и предлагането им в магазини, заведения, хотели и др.

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

обучения

Процедура „Обучения за заети лица“ отвори за прием на проектни предложения!

От 12.04.17 г. до 30.06.2017 г. ще бъда отворена за прием на проектни предложения процедура „Обучения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *