Начало / Евро Новини / Пловдивският панаир става дом на няколко международни изложби през 2015 г.

Пловдивският панаир става дом на няколко международни изложби през 2015 г.

Изложенията „Винария“ , „Агра“ и „Фудтех“ ще се проведат по едно и също време в рамките на Международен панаир Пловдив.

 

Международната селскостопанска изложба „Агра“, специализираната изложба „БиоАгра“ , международната изложба за винарство и лозарство „Винария“ и международна изложба за храни, напитки, машини и технологии „Фудтех“ ще се проведат от 4 до 8 Март 2015 г.

По същото време ще има още три прояви: Международна изложба за пчеларство „Апи Бъглария“ , изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти и търговски обекти “ Хорека Пловдив“ .

Обединението на изложенията е по желание на фирмите изложители, покрай общите им маркетингови интереси. Паралелното организиране на седемте изложения има за цел да представи иновации за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг.

Обхваща се целия цикъл, който включва:  методи за обработване на земята и отглеждане на лозя, нови сортове растения и породи животни; оборудване за ферми, гарантиращо висококачествени суровини; технология и техника за тяхната преработка в хранителната и винарската индустрия; опаковки за готовите продукти и предлагането им в магазини, заведения, хотели и др.

 

източник: www.fair.bg

 

 

ВИЖ СЪЩО

Процедура „Обучения за заети лица“ е спряна за кандидатстване

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“  временно преустановява подаването на проектни предложения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.