Начало / Акцент Евро Финансиране / Поредно разочарование за кандидатите по процедура „НОВО РАБОТНО МЯСТО“ 2015
човешки ресурси

Поредно разочарование за кандидатите по процедура „НОВО РАБОТНО МЯСТО“ 2015

Управляващият орган на ОП „Развитие на човешките ресурси“, информира всички кандидати – подали проектни предложения – в рамките на ПЪРВИ краен срок по процедура „Ново работно място“ 2015, че срокът за приключване на работата на оценителната комисия се удължава до 28.04. 2016г..

Тези действия, от страна на УО, са наложителни, тъй като е публикуван: Допълнителен списък с проектни предложения, предложени за отхвърляне на етап: „Оценка на административното съответствие и допустимост“.

Всички кандидати, подали проектни предложения – в рамките на ВТОРИ краен срок по процедурата, че поради големия брой на получени проектни предложения, не е възможно спазването на нормативно установения срок от 120 календарни дни – за приключване на оценката. Най-ранна индикативна дата, за приключване на оценката на проектните предложения, подадени в рамките на ВТОРИ краен срок, е 30.06. 2016г.

Списъка с допълнителните проектни предложения, предложени за отхвърляне на етап: „Оценка на административното съответствие и допустимост“, може да видите тук => Допълнителен списък с отхвърлени проекти на етап- Оценка на административно съответствие и допустимостта.

Кандидатите, чиито проекти са предложени за отхвърляне на етап „Оценка на административното съответствие и допустимостта“ по процедура „Ново работно място“ 2015, могат да подадат писмени възражения срещу предложението за отхвърлянето им пред Ръководителя на Управляващия орган на ОП „РЧР“ – в срок до 7 работни дни от деня, следващ датата на публикуване на настоящия списък.

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

Със заповед на Румен Порожанов е определен размерът на обвързаното подпомагане за крави

Със заповеди на земеделския министър Румен Порожанов са определеви ставките на обвързаното подпомагане за млечни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *