Начало / Евро Новини / Приемна за консултации във връзка с управлението на проекти по ОП Околна среда

Приемна за консултации във връзка с управлението на проекти по ОП Околна среда

Информационни мерки относно Общата селскостопанска политика – с краен срок за кандидатстване 31 октомври 2009 г. На 1 октомври 2009 г. МОСВ открива приемна за консултации във връзка с управлението на проекти по ОП „Околна среда“, предназначена за бенефициенти, които имат сключени договори за безвъзмездна финансова помощ по програмата.

Експерти от Управляващия орган, Междинното звено и специализираните дирекции на МОСВ ще предоставят информация и ще отговарят на въпроси, свързани с финансовото управление, докладването и провеждането на обществени поръчки във връзка с изпълнението на дейности по проектите.

Приемната ще се провежда всеки четвъртък от 14:00 ч. до 17:00 ч. в сградата на МОСВ на бул.“Мария Луиза“ № 22.

Желаещите да участват следва да заявят това на адрес: [email protected] в срок до един ден преди срещите, като посочват данни за контакт. За по-добра организация моля изпращайте предварително Вашите въпроси на посочения електронен адрес.

Въпросите, обсъдени по време на консултациите, и техните отговори ще бъдат публикувани на интернет страницата на ОП „Околна среда“.

Консултанти или изпълнители по проекти, които не придружават представители на бенефициента, следва да представят пълномощно от ръководителя на бенефициента.

Източник: ОП „Околна среда“

Екипът на Finansirane.eu може да Ви съдейства при управлението и изпълнението на проекта Ви за финансиране!

ВИЖ СЪЩО

Процедура „Обучения за заети лица“ е спряна за кандидатстване

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“  временно преустановява подаването на проектни предложения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.