Начало / Кредитиране / Продуктите на Банка Пиреос България

Продуктите на Банка Пиреос България

Европейски програми

Банка „Пиреос България” АД и Министрество на икономиката и енергетиката подписаха рамково споразумение за сътрудничество при изпълнението на схеми за безвъзмездна финансова помощ за инвестиции, които се реализират в рамките на Оперативна програма „Конкурентоспособност”.

Банка Пиреос България АД , Министерство на земеделието и горите и Държавен фонд „Земеделие”- Разплащателна Агенция, създаден със закона за подпомагане на земеделските производители подписаха меморандум за разбирателство, който изразява взаимната воля за осъществяване на съвместна дейност във връзка с кредитирането на кандидати за подпомагане по схеми и мерки на Общата селскостопанска политика и Общата рибарска политика на Европейския съюз.

ВИЖ СЪЩО

Списък на банките сключили Рамкови споразумения с МИЕ

Министерство на икономиката и енергетиката подписа Рамкови споразумения с банковия сектор за полагане на съвместни …

6 коментара

 1. Ивайло Янков

  Здравейте Никола,

  Вие може да кандидатствате с проект за финансиране при следното положение:

  Единият вариант Ви е Мярка 312, като по нея трябва производствената база да се намира в една от приоритетните общини за мярката. Ако обаче базата Ви се намира община, която не е сред приоритетните за Мярка 312 то тогава може да кандидатствате по програма „Конкурентноспособност“, при положение, че покриете изискванията ( минимум 3 години, минимум оборот от предходната година 80 000лв., както и да номера по КИД – 2008 е в приоритетните за програмата).

  ъй като не сте ми предоставили достатъчно информация не мога да конкретизирам и поради тази причина съм Ви резюмирал двете възможности.

  За информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: http://finansirane.eu/forum/

  Ивайло ЯНКОВ – Управляващ съдружник в консултантска компания novek

 2. производители сме на църковни свещи.Искаме да кандидатстваме по програмата за европеиско безвъзмездно събсидиране какъв е реда и какви документи са необходими. Ще очаквам да ми дадете тази първична информация. Благодаря предварително за вниманието!

 3. Ивайло Янков

  Здравейте Мариана и Анита,

  За съжаление не мога да Ви помогна, просто не знам програма, която да финансира подобна дейност.

 4. Мариана Димитрова

  Реализация на проект за частна манипулационна, част от по-голям проект.Търсим информация за финансиране. Можем да изпратим презентация.
  Очакваме Вашият отговор.

 5. Ивайло Янков

  Здравейте Георги,
  Първото нещо, което трябва да е ясно дали тази къща се намира в приоритетна община за програма „РСР”, след което се регистрира ново дружество и започва същинската работа. Ние можем да Ви съдействаме.
  Моля пишете на кирилица!!!

 6. finansirane,za,selski,turizym,kakvo,e,nugno

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.