Начало / Акцент Евро Финансиране / Проф. Бозуков в родния Пловдив за изложбите „Цветна пролет“ и „Природа, Лов, Риболов“

Проф. Бозуков в родния Пловдив за изложбите „Цветна пролет“ и „Природа, Лов, Риболов“

Служебният министър на земеделието проф. Христо Бозуков ще бъде в родния Пловдив, за да открие изпожбите „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“ в Международния панаир в 11:. 30 часа.

Общо шест изложби ще има в края на март в панаира. Те са в сферата на лова, риболова, туризма, цветарството, градинарството, декорацията, модата, кинологията. От 29 март до 2 април 2017 г. посетителите ще имат възможност да се забавляват и ще видят продукти и услуги на водещи фирми.

Маратонът от атракции започва днес с откриването на „Природа, Лов, Риболов” и „Цветна пролет”.  Кулинарно шоу с ястия от дивеч ще има от 13 ч. в палата 3. Там може да се види и експозиция от великденски яйца, които са украсени с техники, използвани в Чехия и Словакия.

Любителите на лова ще наблюдават демонстрации на уреди за привличане на дивеч, ще изпробват точността на мерника си, ще тестват различни видове  оборудване. Риболовците ще избират  въдици и примамки, ще разгледат яхти и лодки. Почитателите на екотуризма също ще намерят много принадлежности на изложбата „Природа, Лов, Риболов”.

В нейната съпътстваща програма е включено  риболовно състезание  за деца до 12-годишна възраст. То ще се проведе на Гребния канал на 1 април от 9  часа. Същия ден в Международен панаир Пловдив ще се състои детският празник „Лесовъд за един ден” от 11 до 13 часа. Интерактивни игри и куизшоу ще помогнат на участниците да опознаят  природата.

ВИЖ СЪЩО

БАБХ затвори два обекта във Варна заради натровени ученици

Областна дирекция по безопасност на храните – Варна (ОДБХ-Варна) спря от експлоатацията заведението и фирмата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.