Начало / Акцент Евро Финансиране / Румен Порожанов открива шест изложения на хранително-вкусовата промишленост

Румен Порожанов открива шест изложения на хранително-вкусовата промишленост

От 7 до 10 ноември шест изложения на хранителната и хорека идустрията ще могат да се видят в Интер Експо Център в София. Официалното откриване ще е днес в 14 часа с участието на земеделския министър Румен Порожанов.

Участие в церемонията по откриване ще вземат също Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, Атанас Урджанов, председател на УС на Асоциация на месопреработвателите в България, инж. Димитър Зоров, председател на УС на Асоциация на млекопреработвателите в България, Мариана Кукушева, председател на УС на Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Радослав Радев, Председател на УС на Национална лозаро-винарска камара, Стойко Кировски, Председател на УС на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци, Георги Георгиев, Председател на УС на Национална асоциация Хотел, Ресторант, Кафетерия, Албена Симеонова, Председател на Българска асоциация биопродукти и Стефано Балди – посланик на Италия в София.

Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк ще срещнат професионалисти и предприемачи, опериращи в сферата на хранително-вкусовия и хорека бранша. Над 500 изложители ще запознаят аудиторията с продукти и технологични предложения, като 162 от тях вземат участие за първи път. Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд и Холандия. Изложбените зали ще бъдат отворени за посетители от 09.30 до 18.30 часа, а през последния изложбен ден – до 16.00 часа.

Освен новостите, четирите изложбени дни ще поднесат и качествена съпътстваща програма, включваща редица специализирани двустранни бизнес форуми, презентации, дискусии и лекции, голяма част от които организирани от браншовите организации и асоциации. Атрактивни допълващи събития представляват също така редицата дегустации, конкурси, презентации и майсторски класове.

ВИЖ СЪЩО

Над 2,5 млрд. лева са изплатените средства в сектор „Земеделие“ през 2018 г.

9 мерки по ПРСР ще се отворят през 2019 г. „Над 2,5 млрд. лева са …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.