Начало / Евро Новини / Удължава се срокът за подаване на заявления за участие в Националния съвет по въпросите на социалното включване

Удължава се срокът за подаване на заявления за участие в Националния съвет по въпросите на социалното включване

Удължава се срокът за подаване на заявления за участие в Националния съвет по въпросите на социалното включване. До 15 август 2009 г. ръководители на юридически лица с нестопанска цел с доказан опит в областта на политиката за социално включване на национално ниво могат да подават писмени заявления за участие в Националния съвет по въпросите на социалното включване към Министерския съвет.

Националният съвет е орган за осъществяване на координация, сътрудничество и консултация при разработването, провеждането, мониторинга и оценката на държавната политика в областта на социалното включване.

Освен представители на юридически лица с нестопанска цел Съветът ще включва заместник-министри и ръководители на основните институции, които имат ангажименти по формулирането, изпълнението и мониторинга на политиката по социално включване, представители на Националното сдружение на общините в Република България, на национално представените организации на социалните партньори, на организациите, членуващи в европейски мрежи, работещи по въпросите на социалното включване и на Българската академия на науките.

Председател на Съвета, създаден с постановление № 112 от 13 май 2009 г., е министърът на труда и социалната политика.

Поканата за кандидатстване можете да намерите тук

Източник: Министерство на труда и социалната политика

Екипът на Finansirane.eu може да Ви съдейства при управлението и изпълнението на проекта Ви за финансиране!

ВИЖ СЪЩО

Процедура „Обучения за заети лица“ е спряна за кандидатстване

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“  временно преустановява подаването на проектни предложения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.