Форум „Българският износ – тенденции и перспективи“

Организатор: Виа Експо
Mедиен партньор: Finansirane.eu

За успешния износ не е достатъчно да имаме конкурентен продукт. Актуална информация, добър мениджмънт, адекватни ресурси и внимателно обмислена маркетингова стратегия играят решаваща роля.
В синхрон с добрите новини за ръст в експорта Виа Експо организира форум „Българския износ – тенденции и перспективи“ на 16-ти октомври в НДК. Събитието ще насърчи ползотворен диалог между участниците и ще представи широк спектър от решения за оптимизиране на експортния процес. Целта e да се предложи систематизирана и конкретна информация, благодарение на която фирмите могат да станат по-конкурентоспособни и да елиминират непредвидени фактори. Форумът ще идентифицира атрактивните пазари и ще набележи експортните сектори, подходящи за продуктите на българските компании.
Участието в изложбената част е възможност за личен контакт с делегати и лектори.
Профил на изложителите: митническо и външнотърговско обслужване; консултантски фирми за експортни стратегии; кантори и фирми за данъчно, правно и финансово консултиране; банки и експортни застрахователи, факторинг фирми; фирми за квалификация и обучение на персонала; маркетингови и рекламни фирми; туристически агенции и др.
Теми в конференцията:

• Атрактивни пазари и приоритетни експортни сектори за българските фирми износители;
• Ползите от вътреобщностната търговия между страните членки на ЕC;
• на какви характеристики и качество трябва да отговоря Вашето производство;
• Схеми за експортно финансиране; факторинг;
• Застраховане на външнотърговски сделки;
• Правни особености на международните сделки;
• Представяне на възможностите за бизнес в Германия, Полша, Румъния и Турция.
Делегатите ще зададат своите въпроси и ще чуят мненията на експерти от Министерство на икономиката на Република България, Представителство на Европейската комисия в Република България, Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, Българска агенция за експортно застраховане, COFACE България, BlackPeak Capital, DS-Concept Factoring България, Германо-българска индустриално-търговска камара, Българска стопанска камара, Посолство на Република Полша в София, Турско-българска търговско-индустриална камара, Българо-румънска търговско промишлена палата и др.

[button link=“http://viaexpo.com/htdocs/images/fm/Export-brochure.pdf“ variation=“green“]Брошура[/button]

За повече информация: http://viaexpo.com/bg/pages/export-forum

Tags:

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0