Начало / Акцент Евро Финансиране / Четвърт милион за три местни рибарски групи

Четвърт милион за три местни рибарски групи

читалище в Ясна поляна251 045  лева преведе ДФ „Земеделие“ – Разплащателна агенция за три проекта на Местни инициативни рибарски групи (МИРГ) по мярка 4.1 „Развитие на рибарските области” от Оперативната програма за развитие на сектор „Рибарство”(ОПРСР) 2007-2013.

На МИРГ „Приморско-Созопол-Царево“ са изплатени  209 150 лв. субсидия за реконструкция и ремонт на читалището в с. Ясна поляна, община Приморско.

По проект „Каварна – богатствата на нашето природно и архитектурно наследство“ е преведена субсидия от 20 990 лвИзпълнението е по местната стратегия за развитие на МИРГ „Шабла-Каварна-Балчик“.

Община Девин е получила 20 905 лева за финасиране за музикален фестивал. Проектът е реализиран в изпълнение местната стратегия за развитие на МИРГ „Високи Западни Родопи: Батак-Девин-Доспат“.

Безвъзмездната финансова помощ по тези проекти е 100% от одобрените и реално извършени инвестиционни разходи, от които 75 на сто се осигуряват от ЕФР и 25 на сто от държавния бюджет на България.

 

Европейски проекти - novek

ВИЖ СЪЩО

Промени по процедурата „Насърчаване на предприемачеството“

Управляващият орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 обявява за  втори път обществено обсъждане …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *