Начало / Общи / Полезна Информация / ‘Smart Buildings’ – нов акцент на Eкофорума за Югоизточна Европа

‘Smart Buildings’ – нов акцент на Eкофорума за Югоизточна Европа

Концепцията за „интелигентни сгради“ бързо печели популярност в Югоизточна Европа, чийто пазар притежава потенциал за растеж. Тя е иновативен начин на мислене и рентабилна инвестиция. Благодарение на синхронизирания контрол на различните системи този тип сгради се отличават с несравним комфорт, високо качество на живот и ниски експлоатационни разходи.

Единствената специализирана b2b изложба и конференция в България ‘Smart Buildings’ цели да представи най-модерните постижения в областта на сградната автоматизация и мениджмънт. Те ще се проведат в рамките на ежегодния Екофорум за Югоизточна Европа.. През годините организаторите от Виа Експо постоянно актуализират неговата тематика съобразно световните тенденции и през 2013 г. изданието ще обедини няколко паралелни събития с фокус  – енергийна ефективност, зелена енергия и управление на отпадъци.

‘Smart Buildings’ ще привлече голям брой посетители от България и чужбина, работещи в строителния сектор, архитектура и електроника. Изложбените браншове включват: сградна автоматизация; мениджмънт на отоплението, охлаждането, осветлението, охраната  и достъпа; управление на потреблението на електроенергия, газ и вода; ИТ моделиране на сградите; пасивни къщи, консултиране и проектиране и др.

В конферентната програма ще вземат участие лектори от международни организации. Ще се дискутират темите, свързани с интелигентни измервателни уреди, новите моменти в Директивата за енергийните характеристики на сградите, компютъризирано управление на инсталациите и оборудването в сградата и др.

Брошура

www.viaexpo.com

ВИЖ СЪЩО

иновации

„Разработване на продуктови и производствени иновации“

Здравейте, приятели! Днес ще изместим фокуса от Програма за развитие на селски райони към ОП …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.