Автосервизите и автомивките получават висок шанс за финансиране по мярка 6.4

През 2018 година, подмярка 6.4 „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“ на територията на селски район, ще дава висок приоритет на проектите на собствениците на автосервизи и автомивки. Безвъзмездната финансова помощ от която могат да се възползват бенефициентите по 6.4 е до 200 000 евро.

Сред разходите, подлежащи на финансиране по подмярка 6.4 са закупуването и/или изграждането и ремонтирането на сграда, както и закупуването на необходимите материални и нематериални активи и пр.

Ето и кои проекти във връзка с настоящата дейност ще притежават още допълнителни приоритети при класирането:

 • Проекти, представлявани от кандидати с опит или образование в сферата;
 • Проекти на кандидати, които са действащи фирми с история от три и повече години и са реализирали приходи и печалба;
 • Проекти на кандидати, извършващи дейност на територията на общината, в която ще се осъществи проекта;
 • Проекти, създаващи нови работни места;
 • Проекти, включващи иновации и пр.

Важно е да се има предвид, че не е задължително да се отговаря на всички от посочените по-горе критерии. Вариантите за отговаряне на част от посочените критерии, и същевременно да притежавате реален шанс за спечелване на проект са достатъчно. Именно с тази цел, създадохме новата онлайн платформа RISUKU – за подпомагане на кандидатите и предоставяне на готови бизнес идеи за реализиране по подмярка 6.4. В случай на проявен интерес във връзка с настоящата идея, можете да заявите консултация на която да обсъдим и оптимизираме вариантите за спечелване на финансова помощ:

Комплекс за автомобилни услуги по мярка 6.4

[button color=“red“ size=“medium“ link=“https://risuku.eu/portfolio-items/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/“ icon=““ target=“true“]НАУЧИ ПОВЕЧЕ[/button]

4 коментара
 1. Reply
  Иван Вучев 04.11.2019 at 23:42

  Искам да направя сервиз за автомобили

  • Здравейте,

   Както стана ясно от публикувания индикативен график за 2020 г., подмярка Подмярка 6.4.2 „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности по Тематичната подпрограма за развитие на малки стопанства“ се очаква да отвори за прием на проектни предложения в периода март – април 2020г.

   Подмярката е подходяща да финансирате идеята си. Има едно уточнение, тъй като приемът е насочен към развитие на малки стопанства, това означава, че кандидатите трябва да са регистрирани земеделски стопани, които имат икономически размер на стопанството от
   2 000 до 7 999 евро измерен в стандартен производствен обем.

   Следете информацията на сайта ни за повече информация или се свържете за консултация и разяснения с консултантска фирма novek, които могат да Ви предложат варианти как да осъществите идеята си.

 2. Reply
  Мирослав Велков 29.01.2019 at 11:00

  Здравейте моето записване е свързано със финансирането на нов бизнес свързан със рециклиране и екология за северозападна българия по точно конверсията на автомобили във електромобили.

  • Reply
   Георги Сотиров 17.05.2020 at 19:36

   Действа ли още мярката за откриване нов автосервиз

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Compare items
 • Total (0)
Compare
0