БАТА АГРО избра нов председател

Новият председател на БАТА АГРО е Даниел Минев. Той беше избран от Общо събрание на Асоциацията. Компанията, която управлява – ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, е член на авторитетната неправителствена организация, съобщиха от асоциацията.

Даниел Минев наложи бранда NEW HOLLAND в страната. Сега пред младия бизнесмен стои задачата да ръководи единствената у нас Асоциация на търговците на агротехника, в която членуват най-големите вносители на световни марки машини.

Даниел Минев е завършил Техническия университет във Варна. През 2003 г. получава магистърска степен по специалността Electrical Engineering във Florida International University. Професионалният му опит включва ключови позиции в енергийните звена на световния лидер General Electric в Централна и Източна Европа.

Даниел Минев оглавява ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ от 2013 г., а през 2014 г. става носител на отличието Агробизнесмен на България за 2014-та.

 

 

 

1 Comment
  1. Новият им председател да ги стегне малко и да си направят официалната страница като хората. Той поне знае как трябва да изглежда един сайт. Новините им не са обновявани от 2016-та година,галериите също. Не ми се вярва да нямат пари да плащатот време на време на администратор. То и изложението им тази година е на път да загуби една трета от миналогодишните участници, а тези които се пробват за първи път, за тях не знам, ще се прежалят ли догодина да са фон и масовка на „големите“, като им плащат масрафа – и тази година са си вдигнали цените за участие за лукса от походните тоалетни и шатрите с кебапчета.
    Много нелепо е и да твърдят под път над път, че са най-голямото изложение – нито са най-големи, нито са международни. Провинциализъм , самодоволство и първенющина лъха, но какво да ги правиш, явно са решили, че като разбират от трактори, могат и да печелят от изложение за трактори…За печалбата няма съмнение, за останалото …

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0