Блокчейн, криптовалути и мярка 6.4 от ПРСР

На първо четене може би си мислите, че тези три думи нямат нищо общо, но не е съвсем така. През програмен период 2014-2020, един от основните приоритети, които ще дават най-много точки по мярка 6.4, ще бъде инвестиции в сферата на информационните технологии. Тук неизменно биха попаднали и фермите за добив на крипто валути.

Какво е блокчейн и каква е връзката с мярка 6.4?

По същество блокчейн или (блог веригата) представлява децентрализирана база данни. Самата технология е основата на изграждането на множество приложения в частния, държавния и неправителствения сектор. Един от основните плюсове на технологията е елиминирането на посредника и високата степен на сигурност. Тъй като един от основните приоритети по мярка 6.4 ще бъдат инвестиции в сферата на информационните технологии, ИТ компаниите ще имат възможност да разработят различни приложения и бизнес идеи, които да получат финансиране.

Какво ни дава инвестицията в криптовалути по мярка 6.4?

Има два начина да се навлезе в бизнеса с криптовалути – директна покупка на такива или добиването им,  чрез блокчейн технологията. Ето какви са предимствата на това да имаш собствена ферма, изградена по европейска програма.

  • Минимален риск, защото цената на криптовалутите бележи постоянен ръст. Тук критиците ще кажат, че към деня на подготовка на този материал (09.08.2018) всички валути се сринаха с между 20% и 30%. Това е така, ако гледаме последния един месец, но ако анализираме последната година ще видим възходящ ръст при почти всички крипто валути.
  • Бизнесът с добиването на крипто валути е структуриран така, че дава много свободно време на хората, решили да предприемат инвестиция в този сектор.
  • Бърза възвращаемост – до момента не сме срещали легален бизнес, който да генерира толкова бърза възвращаемост. С 50% субсидия по мярка 6.4, инвестицията ще се върне в рамките от 5 до 7 месеца.

Предизвикателствата са много – технология, изисквания и не съвсем ясна нормативна база

Все още има много неясноти, които са свързани с прилагането на принципните изисквания на нормативната база по мярка 6.4. Изглежда обаче, че има консултантски компании, които са намерили решение на тези проблеми. RISUKU – платформа за готови бизнес идеи дава решение за изграждането на такъв проект по мярка 6.4. Нещо повече – от компанията са разработили подробен сайт (kirka.bg) за реализацията на такива проекти по мярката.

От компанията имат изградени няколко ферми, като работата на самите машини може да бъде видяна във всеки един от офисите, в които се провеждат консултациите.

[button color=“red“ size=“medium“ link=“https://kirka.bg“ icon=““ target=“false“]Криптовалути по мярка 6.4[/button]

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0