ВИА ЕКСПО – С ТРИ ПАРАЛЕЛНИ ИЗЛОЖЕНИЯ И КОНФЕРЕНЦИИ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР – СОФИЯ

ЕЕ &  ВЕ (Енергийна ефективност и възобновяема енергия); Smart Citites (Интелигентни градове) и Save the Planet (Управление на отпадъци и рециклиране) – изложенията и конференциите, имащи за цел да популяризират модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат енергетиката, градовете и управлението на отпадъците в по-екологични, рентабилни и ефективни системи.logo-smart 256 x 256

Виа Експо ни предоставя тази възможност за пореден път, след няколко успешни години, в които производители и доставчици на решения; потребители и представители на общини и научни среди имаха шанса да се запознаят с актуалната информация за глобалните тенденции и перспективите за развитието на съответните сектори в Югоизточна Европа.

ИЗЛОЖЕНИЯТА И КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТЯХ?

И тази година ще ни изненадат със силно международно присъствие на водещи компании, като сред потвърдилите са фирми от Австрия; Белгия; България; Дания; Германия; Гърция; Италия; Чехия и Швейцария.

За осма поредна година ще се реализира и Австрийски павилион с институционалната подкрепа на Advantage Austria Sofia. В допълнение, италианският институт за външна търговия – ICE – организира колективно участие на предимно италиански компании в областта на управлението на отпадъците.

КРАТЪК ПРОФИЛ НА ИЗЛОЖИТЕЛИТЕ

 • Енергийна ефективност

Когенерация; Енергийно – ефективни технологии и оборудване в различни браншове на индустрията; Пасивни къщи; Системи за енергиен мениджмънт; Енергийно – ефективни системи за отопление, охлаждане и вентилация; Термопомпи; Е – мобилност; Енергийно – ефективно строителство

 • Възобновяема енергия и системи:

Био-, слънчева, вятърна и геотермална енергия; Енергия от отпадъци

 • Smart Cities:

Интелигентни сгради; Устойчива градска мобилност; Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за интелигентни градове; Интелигентна енергия

 • Save the Planet:

Logo_Eco-180x50Събиране на отпадъци; Транспортни средства и технологии; Третиране на отпадъци; Третиране и обезвреждане на опасни отпадъци; Компостиране; Третиране на замърсени почви; Рециклиране; Депониране; Енергия от отпадъци; Услуги и др.

ОСНОВНИ ТЕМИ В КОНФЕРЕНЦИИТЕ ЩЕ БЪДАТ…..

 1. Аспектите в националната политика по информационни технологии за интелигентни решения;
 2. Трансформиране на интелигентни градове в двигатели на растежа;
 3. Интелигентни и свързани общности;
 4. Интелигентен транспорт в умните градове;
 5. Геотермална енергия: добри практики в градовете; потенциал за повърхностните геотермални води; геотермални помпи за отопление; управление на Енергийния съюз и на пакета за интелигентна и чиста енергия; възможности за Югоизточна Европа;
 6. Кръгова икономика: национално – политически аспекти и добри практики;
 7. Оползотворяване на отпадъците в селското стопанство;
 8. Утайките като източник на биогаз и още много други.

ПОВЕЧЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ИЗЛОЖЕНИЯТА??

За Югоизточна Европа – събитията ще се провеждат в периода 7 – 9 март 2017 г. – в град София – в Интер Експо Център.

Виа Експо са с основна дейност, свързана с подготовка и организация на специализирани международни изложения и конференции. Имат повече от 20 – годишен опит, който им позволява успешно да реализират и налагат нови идеи за събития в сфери – важни за развитието на Югоизточна Европа. Основни направления в работата им са енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници; управление на отпадъци; рециклиране; екология; интелигентни градове; асансьори и ескалатори; био – и еко продукти; опаковки и машини и много други. Поставили са си като основна цел да съдействат за разширяването на бизнеса на клиентите и партньорите си – сред които и електронна медия Finansirane.eu – които имат възможност да представят своите продукти и услуги на точното място и пред точната аудитория.

Ние, от Finansirane.eu, вярваме в тях и във възможностите, които те предоставят за обогатяване на знанията и уменията на българските производители, потребители и представители на различни институции. За да се убедите сами, уважаеми приятели, заповядайте на изложението, което ще се проведе в периода 7 – 9 март 2017 г..

За повече информация или възникнали въпроси, може да се обърнете както към нас, така и към представители на Виа Експо.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0