„Дефиле на младото вино“ в Пловдив

“ Дефиле на младото вино“ – богата културна програма, винени дегустации и традиционна българска кухня,  на които може да се насладите от 24 -30 ноември 2014 г. в град Пловдив.

Фестивалът е запазена търговска марка, регистрирана от
“ Съвета по туризъм “ на град Пловдив, за организиране и провеждане на дегустации на млади български вина. Стартира за пръв път през 2009 г. с шестнадесет участника, но бързо добива популярност, тъй като само след четири години, през 2013г., двадесет и шест винарски изби от цялата страна представят продукцията си.

Основната идея на фестивала, е превръщането му в част от събитията, насочени към реализирането на „Национална стратегия за виното“ и създаването на атрактивна възможност и повод за посещение на гости от цялата страна и чужбина. Дегустациите са съпроводени с културни събития; лекции, посветени на виното; актуална информация за производителите на вино, затова събитието е изключително полезно за хора, желаещи да инвестират в лозаро- винарския бизнес. Фестивалът е точното място, на което могат да се снабдят с актуална информация по всички въпроси засягащи този отрасъл, както и чудесна възможност за създаване на нови контакти.

 

източник: www.visitplovdiv.com

 

 

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0