70 Comments
 1. Reply
  Иавайло Здравков 22.01.2010 at 12:16

  Здравейте Константин,

  Мярка 312 се очаква да отвори новия прием на проекти към март тази година. Относно това дали може да кандидатствате за посечената дейност, да Вие можете. Що касае времето за подготовка на проекта зависи от това Вие на какъв етап сте и колко време ще отнеме набавянето на необходимата прилежаща документация и куп други неща. Това мога да Ви го кажа след като съм наясно и с подробностите за конкретния проект.

  За информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: https://finansirane.eu/forum/

  Ивайло ЯНКОВ – консултантска компания novek, http://www.novek.bg

 2. Reply
  константин Кръстев 22.01.2010 at 11:20

  здравейте,г-н Янков искам да отворя аптека по мярка 312 в село което попада в списъка на селските региони скоро ще завърша фармация.Интересувам се кога ще бъде отворена мярката за прием на проекти и за колко време може да се изготви такъв проект също така и възможности те за частично финансиране. Благодаря Ви предварително.

 3. Reply
  Иавайло Здравков 18.01.2010 at 12:13

  Здравейте Боби,

  Вие може да кандидатствате с проект за финансиране за развитие на селски туризъм по програма „РСР”, Мярка 312, 311, относно технологията за сушене на плодове, може да бъде включена като под дейност (атракцион) за посетителите на къщата за гости и/или хотела.

  За информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: https://finansirane.eu/forum/

  Ивайло ЯНКОВ – консултантска компания novek, http://www.novek.bg

 4. Здравейте,г-н Янков!
  Искаме да се присъединим към Еврофинансиране за следните наши идеи, а именно :
  Притежавам наследствена стара къща на 80 км от гр. София, общ. Правец, в прилежание на 2 дка дворно място в сърцето на Балкана, на 4 км извън селото, изцяло екологичен район!Ежегодно се полагат грижи за създанените от моите прадеди овощни градини, с преобладаваща синя тетевенска слива.
  В моето детство съм бил свидетел и деятел на специфична технология, а именно екологично изсушаване на плодове в пещ ( сушилна ) на дърва!
  Бихте ли ни дали информация и насоки за реализиране и възобновяване на този метод, за който съм сигурен, че почти не съществува или почти не се прилага в България, респ. за номерации на мерки, по какви начини, методи и с какви средства е възможно стартирането на този екометод и прилагането на по-късен план за действие!
  Предварително благодарим за вниманието и очакваме Вашия коментар…

 5. Reply
  Иавайло Здравков 15.01.2010 at 12:02

  Здравейте Петя,

  Може да кандидатствате с проект за финансиране по програма „Развитие на селските райони” Мярка 123 за изграждане на производство на брикети и пелети. Имайте предвид, че ако използвате дървесна суровина за производството си имате ограничение на безвъзмездната субсидия, която е до 200 000 евро.

  За информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: https://finansirane.eu/forum/

  Ивайло ЯНКОВ – консултантска компания novek, http://www.novek.bg

 6. Reply
  Петя Налбантова 14.01.2010 at 21:26

  Здравейте г-н Янков,искам да ви попитам дали мога да кандидатствам по програмите за развитие на селските райони за изграждане на цех за производство на екобрикети и дървени пелети. Може ли и по коя мярка се кандидатства ако да. Благодаря предварително!!!

 7. Reply
  Иавайло Здравков 06.11.2009 at 11:51

  Здравейте Кольо,

  Едно от основните изисквания е фирмата да бъде микро предприятие, но това неозначава, че подлежи на някаква регистрация, а просто броя на служителите Ви да не надвишава 10 + съответните обороти. Така е законово. Относно сроковете за внасяне на проектно предложения остава за 2010г. края на януари средата на февруари. За 2009 приключи набирането на проекти, но това неозначава, че Вие неможе да си готвите нещата по проекта.

  За информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: https://finansirane.eu/forum/

  Ивайло ЯНКОВ – консултантска компания novek, http://www.novek.bg

 8. Здравейте Ивайло,
  регистриран съм като ЕТ и желая да кандидатствам за финансиране по програмата за развитие на селските райони мярка 312 услуги“създаване и развитие на консултански и бизнес услуги“.В тази връзка трябва ли да съм задължително регисриран като микро придприятие или не и изпуснал ли съм сроковете за кандидатстване през2009 год.?

 9. Reply
  Иавайло Здравков 02.11.2009 at 20:17

  Здравейте Марина,

  За съжаление няма програма, която да финансира този тип дейност, описан от вас. Приоритетите и целите на програмите са съвсем други.

  Моя съвет към вас е да потърсите средства от друго място.

  За информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: https://finansirane.eu/forum/

  Ивайло ЯНКОВ – консултантска компания novek, http://www.novek.bg

 10. Reply
  Марина Костова 02.11.2009 at 17:24

  Здравейте,
  Бих искала да открия заведение за бързо хранене в София, което да предоставя и доставки за частни детски партита. Дали бих могла да кандидатствам за финансиране по програма финансирана от ЕС или по някой проект за финансиране на малък/семеен бизнес. Кой би могъл да ми даде конкретна информация за конкретните стъпки които трябва да предприема при стартирането на бизнеса?
  Възможно ли е също така финансиране на стартиращ бизнес с 2-3 вендинг автомата в софия или Бургас?

 11. Reply
  Ивайло Янков 02.09.2009 at 15:29

  Здравейте Пламенка,
  Вие може да кандидатствате с проект за финансиране по програма „Развитие на селските райони”, 312, община Козлодуй е приоритетна за програмата.

 12. Reply
  Пламенка 02.09.2009 at 15:00

  Здравейте,
  Имам къща в гр.Козлодуй,която не се използва ,може ли да се кандидатства и по коя програма за превръщането и в Детска ясла?

 13. Reply
  Ивайло Янков 31.07.2009 at 11:18

  Здравейте,
  За дискусии и информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: https://finansirane.eu/forum/

 14. Здравейте
  Интересувам се ,функциунира ли формата на финансиране в момента и с кои мога да дискутирам по конкретни въпроси.
  Благодаря.

 15. Reply
  Ели Тодорова 14.07.2009 at 11:49

  Здравейте , г-н Янков!
  Много Би благодатя за отговора.
  Интересува ме колко е максималният брой точки по „Програмата за развитието на селски туризъм“ – мярка 312.
  Пречка ли ще бъде , ако аз съм над 40 години?
  Благодаря!

 16. zdraveite iskam da kandidatstvam po mqrka 312 imam parcel v selo koeto e na okolo 10km ot grad elena i popada v raiona na obstina elena, oblast veliko tarnovo iskam da izgradq pasivna zgrada na dva etaga s ne po veche ot 20 stai i kapacitet okolo 120 legla,osnovnata deinost ste e detcki lager i toristicheska spalnq,interesuva me kolko ste mi struva izrabotvaneto na proekta i dali moshe da mi sadeistvate za napravata mu,kakto i kakav procent ot eventualno otpusnatata suma udarsha firmata izpalnitel na proekta,prochetoh naredba 29 i poluchih nqkakva predstava za sastnosta i nachina na kandidatstvane,blagodarq predvaritelno
  ako moshe mi otgovorete na e mail

 17. Здравейте,по мярка 121 финасирането след завършване на проека ли е?

 18. Reply
  С. Гочева 03.06.2009 at 16:29

  Здравейте!
  От доста време искам да започна реализацията на идея, свързана с доста наболял проблем, а именно с недостига на места в детските градини. Искам да попитам как и по коя програма мога да кандидатствам за строеж и цялостно изграждане на такава.
  Благодаря предварително!

 19. Reply
  М.ВУЙКОВИЧ 28.05.2009 at 14:44

  Здравейте!Живея в с. Гостиня обл.Ловеч.Държа под наем зградата на бившето ткзс.Много е запазена.на 2 етажа с по 8 стаи на етаж.Край селото има минерален извор,римска крепост и невероятна природа.Селото е без излаз.Идеята която имам , е дали е възможно да се преустрои зградата и да се направи старчески дом по европроекти.
  Извинете за подробностите,но си мисля ,че така става по ясна идеята и желанието ми.
  Предварително благодаря!

 20. Reply
  Костадин Бирбочуков 21.05.2009 at 19:03

  Здравейте.Искам да попитам,как и къде мога да кандидатсвам за ремонтиране и построяване на детски площадки и игрища.

1 2

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0