До 75% безвъзмездно финансиране за ERP софтуер

BG161PO003-2.1.12 Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията по оперативна програма „КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ”

Основна цел на процедурата е да подпомогне българските предприятия във внедряването на ERP системи с цел постигане на ефективна организация на цялостната дейност и създаване на продукти и услуги с висока добавена стойност, конкурентоспособни на европейския и световен пазар.

От средата на 2011 година стана възможно финансирането от средства от ЕС на

 • Системи за управление, базирани на информационни технологии;
 • Внедряване на системи за управление на ресурсите в предприятията (ERP)
 • Системи за управление на работа с клиенти (CRM)
 • Системи за управление на производствените процеси и ресурси (MOM).

Това е възможно след последните промени по новата процедура за конкурентен подбро на проекти – BG161PO003-2.1.12 Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията по оперативна програма „КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ”.

ajura1Имате възможност да получите до 75% безвъзмездно финансиране за:

 • закупуване на комплексна система за оптимизиране управлението на бизнеса Ви (АЖУР 7 ERP).
 • закупуването на машини и оборудване (ДМА), пряко свързано с внедряваната по проекта система(и).

Бонев Софт предлага сътрудничество с водещи консултанти по европроекти за получаване на безвъзмездно финансиране  и изготвяне на проект, който да отговаря на всички административни изисквания за кандидатстване по оперативните програми.

Ако планирате да се възползвате от възможностите за финансиране по европрограми, не се колебайте да се свържете с нас на посочените по-долу координати.

Имайте предвид крайния срок за кандидатстване  – 28.09.2011 г.

3 Comments
 1. Reply
  Д.Йорданова 18.03.2018 at 13:24

  Здравейте,имам изготвен проект за ремонт на стара къща в гр.Шумен на два етажа с цел къща за гости.Мога ли да разчитам на европейско финансиране?

 2. Бих ли могла да кандидатствам за безвъзмездно подпомагане по евро програми за доразвитие на малък бизнес.Имам салон за красота работещ от 4 месеца и бихме искали да продължим да се развиваме
  салона се намира в гр.Бургас кв.Долно Езерово

  • здравейте,
   мярка 6.4 от Програма за развитие на селски райони допуска такъв тип инвестиции, но само в допустимите за финансиране селски райони. Град Бургас и община Бургас не попадат под обхвата на този списък, следователно и Вашата инвестиция няма да бъде допустима.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0