Искате ли да посетите Саудитска Арабия и Иран заедно с Фил Хоган?

Европейският комисар по земеделие и развитие на селските райони Фил Хоган планира посещения в Кралство Саудитска Арабия в периода 7 – 10 ноември и Ислямска република Иран от 10 – 12 ноември 2017 г. с цел идентифициране на нови пазари.

Целта на посещението в Кралство Саудитска Арабия е да се задълбочи и улесни двустранната търговия със земеделски и хранителни продукти, да се интензифицира сътрудничеството по регулаторни въпроси и да се споделят опит и добри практики в областта на земеделието и свързаните с него области. Пазарът на Саудитска Арабия е 6-ият най-голям пазар за земеделски и хранителни продукти от ЕС, чиято стойност надвишава 4 580 млн. евро за 2016 г.

Целта на посещението в Ислямска република Иран е да се подобри двустранното сътрудничество в областта на селското стопанство и развитието на селските райони и по-специално да се допринесе за развитието на двустранната търговия със земеделски и хранителни продукти. Иран е държава в предприсъединителен период към СТО, с нарастваща икономика и население от 80 млн. души, двустранната търговия с която бележи значителен ръст в последните години.

Комисарят Хоган е изразил желание да бъде придружен от ръководители на компании, представляващи ключовите сектори в търговията на ЕС със съответните държави.

 

Срокът за заявяване на участие в делегацията на комисар Хоган е 10 юли 2017 г., като регистрацията се извършва по електронен път на следния електронен адрес: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAGRISaudiArabiaIran2017.

Разходите за посещенията ще са за сметка на участниците.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0