Министър Бозуков категорично отхвърли съмненията за връзки с ДПС

Христо БозуковСлужебният министър на земеделието проф. Христо Бозуков категорично отхвърли съмненията за връзки с ДПС заради дългогодишната си работа в сферата на тютюнопроизводството. „Не може да се говори, че това е сектор на една партия. Заявявам категорично, че нямам нищо общо с ДПС“, каза той в интервю пред националната радио.

Проф. Бозуков заяви, че вероятно ще работи с двама заместници, заради ограничения времеви хоризонт на служебното правителство. Той обаче преценя, че е трудно да се намерят независими експерти, готови да заемат тези постове.

Прегледът на свършеното досега от ДФ „Земеделие“ и агенциите по храните и по горите ще е първото, с което ще се заеме служебният министър. „Очакванията му са, че във всеки от тези ресори има проблеми. „Безгрешни хора няма. Аз не се считам, че съм безгрешен, не вярвам и другите да са безгрешни. Грешки вероятно има, въпросът е да се види, дали са умишлени или неумишлени и дали могат да бъдат поправени“, каза Христо Бозуков.

 

Служебният министър предвижда срещи с всички големи браншови организации, като днес започва със среща със зърнопроизводителите.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0