Мярка 6.4 – Три нестандартни бизнес идеи през 2018 година.

През април 2018 година се очаква да стартира приемът на проектни предложения по Подмярка 6.4 от Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. Предвиденото за бенефициентите финансиране е в размер на 50% от общите допустими разходи по проекти, изпълнявани на територията на селски район. В настоящата статия ще бъдат представени три нестандартни проектни идеи, които ще получават максимален приоритет при оценяването на проектни предложения по подмярка 6.4. Консултантска фирма RISUKU предлага експертна подготовка и управление на проекти, за инвестиции в еднa от следните бизнес идеи:

  1. Инвестиции за добиване/ копаене на Биткойн и/или останалите криптовалути.

През настоящата календарна година ще бъде точният момент, в който българските привърженици на т.н. „Крипто мания“ ще могат да се възползват от възможността да си осигурят желаната и необходима за копаене техника с 50% безвъзмездна финансова помощ. Размерът на инвестицията по проект зависи най-общо от мощността на техниката, с която разполага добиващия и от достъпът до необходимата електрическа енергия. Безвъзмездната финансова помощ на всеки от бенефициентите по процедурата ще бъде в размер до 200 000 евро.

[button color=“red“ size=“medium“ link=“https://kirka.bg/“ icon=““ target=“true“]НАУЧИ ПОВЕЧЕ[/button]

Как да реализираш успешен проект за криптовалути по мярка 6.4

  1. Продуциране на фото и видео проекти.

Фотографи, кинематографи и всички привърженици на заснемането и продуцирането, също ще могат да се възползват от безвъзмездното финансиране, което предлага подмярка 6.4. По проектите ще могат да се закупува цялото необходимо за основните дейности оборудване – камери, фотоапарати, обективи, дронове, стеди кам, слайдери, осветление, озвучаване, декори, с помощта на които се реализира една видео продукция като клип, предаване и пр. Подмярка 6.4 ще финансира и разходи за изграждане на помещения за извършване на основните дейности.

[button color=“red“ size=“medium“ link=“https://risuku.eu/portfolio-items/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/“ icon=““ target=“true“]НАУЧИ ПОВЕЧЕ[/button]

Как да се сдобиеш с най-добрата техника за създаване на твоите видео филми

 

  1. Дейности в областта на информационните технологии.

IT дейностите, също ще получават допълнителни точки за получаване на финансиране по процедурата. Безвъзмездна помощ в сферата ще се дава за дейности, свързани с програмиране, консултантски дейности в IT сектора, услуги по поддръжка на софтуер, в т.ч. и услуги по SEO оптимизация, графичен дизайн, създаване на приложения, изработка на уеб страници и други.

Повече информация за тези и други нестандартни и приоритетни идеи, които ще се финансират по подмярка 6.4, можете да намерите на нашата нова онлайн платформа RISUKU, изцяло създадена с цел подпомагане на кандидатите по 6.4, както и подготовка и управление на техните проекти.

[button color=“red“ size=“medium“ link=“https://risuku.eu/“ icon=““ target=“true“]ОЩЕ УНИКАЛНИ ИДЕИ[/button]

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0