НАЗ открива Шестия национален агро семинар утре в Пловдив

НАЗ семинарШестият Национален Агро Семинар на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) ще бъде открит утре, 1 декември 2016 г. от 13.00 ч. в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив. Двудневният форум е посветен на 10-ата годишнина от създаването на НАЗ с водеща тема „Земеделие за бъдещето“, съобщиха от НАЗ.

Преди официалното откриване, от 10:30 ч. до 12:30 ч., ще се проведе Кръгла маса, на която ще вземат участие експерти от Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие” – РА. По време на Кръглата маса ще бъдат обсъдени актуални теми в сектора, касаещи директните плащания, втория прием по подмярка 4.1 „Инвестиции в материални активи“ на ПРСР 2014-2020 г., реформата на системата за борба с градушките, намалената акцизна ставка за земеделско гориво и позицията на България по ОСП след 2020 г.

В рамките на Шестия Национален Агро Семинар ще бъдат представени най-новите научни постижения, иновативни технологии и решения от областта на Зърнопроизводството. Специално  участие, като гост-лектори, ще вземат проф. д-р Тоньо Тонев от Аграрния университет – Пловдив и проф. Готлиб Баш от Португалския университет Евора. По традиция, извън конферентната зала – в рамките на изложбена площ – делегатите ще имат възможност за директен контакт с търговски компании от сектора.

Националният агро семинар се утвърди през годините като своеобразна арена за представяне на най-иновативните решения в Зърнопроизводството, както и за обмен на идеи между зърнопроизводители, компании и научни изследователи. Форумът се превърна в емблема на НАЗ и заслужено е признат за водещо престижно събитие в Сектора. Постоянно нарастващият интерес към участие е ясен признак за основополагащото му значение за земеделската общественост и свидетелства за успешен модел на партньорство и професионализъм.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0