НАРЕДБА 20 за прилагане на подмярка 4.2 „инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти” е публикувана официално на страницата на програма за развитие на селските райони 2014-2020

Наредба 20 за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за преработка/маркетинг на селскостопански продукти може да разгледате сега!

Наредба 20 е вече факт след обнародването й в Държавен вестник на 30.10.2015 и е вече официално публикувана на страницата на Програма за развитие на селските райони 2014-2020.

Всички кандидати, които възнамеряват да инвестират в земеделски дейности за преработка/маркетинг на селскостопански продукти и желаят да получат финансиране за това, ще трябва да се запознаят обстойно с всички 101 страници от Наредба 20, определящи реда и условията за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за това и да адаптират индивидуалния си проект спрямо тях.

Впечатление прави, че в Наредбата са заложени голям брой изисквания за допустимост и условия за успешно изпълнение на проектите. Тези изисквания и условия трябва да бъдат добре откроени от опитния консултант, добре анализирани и систематизирани, за да може всеки един кандидат да направи своя информиран избор за това, дали има капацитета да отговори на тях и да се съобрази с рамката, която ги определя!

Актуални официални документи свързани с ПРСР 2014-2020, може да намерите на интернет страницата на програмата.

Следвайте ни и във Фейсбук, за да имате достъп до най-актуалната информация свързана с финансирането на Вашия проект навсякъде и по всяко време!

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0