fbpx

Как да финансираш твоята идея по европейска програма?

Даваме безплатна консултация по всички европейски програми!

Пловдивският панаир – Дом на няколко международни изложби и през 2016г.

Международната селскостопанска изложба „Агра“, международната изложба за винарство и лозарство „Винария“, международна изложба за храни, напитки, машини и технологии „Фудтех“ и международна изложба за пчеларство „Апи България“ – ще се проведат от 24 до 28 февруари 2016 г. в рамките на Международен панаир – Пловдив.

По същото време ще има още две прояви: Изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти и търговски обекти “ Хорека Пловдив“.

Обединението на изложенията е по желание на фирмите изложители, покрай общите им маркетингови интереси. Паралелното организиране на шесте изложения има за цел да представи иновации за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг.

Обхваща се целия цикъл, който включва:  методи за обработване на земята и отглеждане на лозя, нови сортове растения и породи животни; оборудване за ферми, гарантиращо висококачествени суровини; технология и техника за тяхната преработка в хранителната и винарската индустрия; опаковки за готовите продукти и предлагането им в магазини, заведения, хотели и др.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0