Пловдивският панаир става дом на няколко международни изложби през 2015 г.

Изложенията „Винария“ , „Агра“ и „Фудтех“ ще се проведат по едно и също време в рамките на Международен панаир Пловдив.

 

Международната селскостопанска изложба „Агра“, специализираната изложба „БиоАгра“ , международната изложба за винарство и лозарство „Винария“ и международна изложба за храни, напитки, машини и технологии „Фудтех“ ще се проведат от 4 до 8 Март 2015 г.

По същото време ще има още три прояви: Международна изложба за пчеларство „Апи Бъглария“ , изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти и търговски обекти “ Хорека Пловдив“ .

Обединението на изложенията е по желание на фирмите изложители, покрай общите им маркетингови интереси. Паралелното организиране на седемте изложения има за цел да представи иновации за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг.

Обхваща се целия цикъл, който включва:  методи за обработване на земята и отглеждане на лозя, нови сортове растения и породи животни; оборудване за ферми, гарантиращо висококачествени суровини; технология и техника за тяхната преработка в хранителната и винарската индустрия; опаковки за готовите продукти и предлагането им в магазини, заведения, хотели и др.

 

източник: www.fair.bg

 

 

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0