Практическия семинар ПРОДАЖБА НА РЕШЕНИЯ

Проблеми с продажбите?

Имаме проблеми с продажбите… Изпълнението на плана за продажбите е кошмар… Фирмата ни има страхотни продукти, но клиентите не ги купуват… Не сме сигурни дали методът ни за продажба работи…

Това са част от грижите, които напоследък споделят с нас изпълнителни и търговски директори и търговци от фирми, продаващи ИТ и индустриални решения.

За да помогне на своите клиенти, УЧИЛИЩЕТО ЗА БИЗНЕС КОМПЕТЕНЦИИ (www.sbc.bg) подготви

практическия семинар ПРОДАЖБА НА РЕШЕНИЯ,

посветен на един от най-успешните търговски бизнес-процеси. Бизнес-процесът ПРОДАЖБА НА РЕШЕНИЯ е едновременно философия, пътна карта, методология и система за управление на продажбите. Дефинира фундаменталните принципи на продажбата на решения. Проверен е в практиката. Осигурява множество инструменти и средства за подкрепа на процеса на продажба. Може да бъде приложен незабавно.

Бизнес процесът ПРОДАЖБА НА РЕШЕНИЯ лесно се включва в Системата за управление на качеството по ISO 9001 на организациите.

Прилагането на процеса ПРОДАЖБА НА РЕШЕНИЯ носи ред ползи: по-точно позициониране на фирмите, претендиращи, че продават решения; прост и действен управленски алгоритъм; изравняване възможностите на търговците във фирмата; предсказуемост на резултатите; яснота за всяка следваща стъпка в процеса на продажба; изграждане на нова култура на продажбите.

Нашето предложение

Цената за участие (без ДДС) е:

– 180 лева за отделен участник или

– 1000 лв. за тренингов ден, ако се обучава група до 10 човека само на клиента.

Бонус

Заявилите участие до 30 Юни 2009 г. ще получат допълнителни бонуси: 8% отстъпка от цената + купони за отстъпка за курсовете на УЧИЛИЩЕТО ЗА БИЗНЕС КОМПЕТЕНЦИИ.

За повече информация

Ако Ви е интересно да получите програмата на семинара ПРОДАЖБА НА РЕШЕНИЯ или желаете да се регистрирате, можете да се обадите на тел. (02) 8221070 или да изпратите e-mail на адрес office@sbc.bg .

УЧИЛИЩЕТО ЗА БИЗНЕС КОМПЕТЕНЦИИ ( www.sbc.bg ) е сертифициран обучителен и изпитен център по Европейския сертификат за бизнес компетенции EBC*L и лицензиран Център за професионално обучение.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0