Приемна за консултации във връзка с управлението на проекти по ОП Околна среда

Информационни мерки относно Общата селскостопанска политика – с краен срок за кандидатстване 31 октомври 2009 г. На 1 октомври 2009 г. МОСВ открива приемна за консултации във връзка с управлението на проекти по ОП „Околна среда“, предназначена за бенефициенти, които имат сключени договори за безвъзмездна финансова помощ по програмата.

Експерти от Управляващия орган, Междинното звено и специализираните дирекции на МОСВ ще предоставят информация и ще отговарят на въпроси, свързани с финансовото управление, докладването и провеждането на обществени поръчки във връзка с изпълнението на дейности по проектите.

Приемната ще се провежда всеки четвъртък от 14:00 ч. до 17:00 ч. в сградата на МОСВ на бул.“Мария Луиза“ № 22.

Желаещите да участват следва да заявят това на адрес: ope@moew.government.bg в срок до един ден преди срещите, като посочват данни за контакт. За по-добра организация моля изпращайте предварително Вашите въпроси на посочения електронен адрес.

Въпросите, обсъдени по време на консултациите, и техните отговори ще бъдат публикувани на интернет страницата на ОП „Околна среда“.

Консултанти или изпълнители по проекти, които не придружават представители на бенефициента, следва да представят пълномощно от ръководителя на бенефициента.

Източник: ОП „Околна среда“

Екипът на Finansirane.eu може да Ви съдейства при управлението и изпълнението на проекта Ви за финансиране!

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0