Процедура „Обучения за заети лица“ отвори за прием на проектни предложения!

От 12.04.17 г. до 30.06.2017 г. ще бъда отворена за прием на проектни предложения процедура „Обучения за заети лица“.

„Обучения за заети лица“ е дълго чакана процедура, чиято основна цел е да повиши способността на заетите лица да посрещнат бързо настъпващите промени на пазара на труда, в резултат на фактори като глобализацията, технологичните промени, застаряване на населението. В тази връзка, в рамките на процедурата, ще бъдат предоставени обучения за заети лица, работещи в микро, малки, средни и големи предприятия.

Настоящата процедура е обособена в 2 компонента, както следва:

  1. Компонент № 1 – реализира се съгласно Регламент (ЕС) № 651/2014
  2. Компонент № 2 – реализира се съгласно Регламент (ЕС) № 1407/2013

Тук е важно да уточним, че всеки кандидат има право да подаде проектно предложение само по един компонент! В зависимост от избрания компонент, кандидатът следва да спазва посочените изисквания в Условията за кандидатстване по него.

Пълния комплект на Условията за кандидатстване може да видите на следния Интернет адрес: http://esf.bg/procedures/bg05m9op001-1-021-obucheniya-za-zaeti-litsa/.

В таблица № 1: Общи условия за допустимост по Компонентище видите информацията синтезирана допустимите кандидати; минималния и максималния размер на финансовата помощ; процента на съфинансиране (ако е приложим); допустимите дейности и целеви групи по процедурата, както и заложените приоритетни сектори. За по-голямо удобство, може да кликнете върху снимката, за да се покаже в цял размер.

компоненти

 

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0