Румен Порожанов открива шест изложения на хранително-вкусовата промишленост

От 7 до 10 ноември шест изложения на хранителната и хорека идустрията ще могат да се видят в Интер Експо Център в София. Официалното откриване ще е днес в 14 часа с участието на земеделския министър Румен Порожанов.

Участие в церемонията по откриване ще вземат също Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, Атанас Урджанов, председател на УС на Асоциация на месопреработвателите в България, инж. Димитър Зоров, председател на УС на Асоциация на млекопреработвателите в България, Мариана Кукушева, председател на УС на Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Радослав Радев, Председател на УС на Национална лозаро-винарска камара, Стойко Кировски, Председател на УС на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци, Георги Георгиев, Председател на УС на Национална асоциация Хотел, Ресторант, Кафетерия, Албена Симеонова, Председател на Българска асоциация биопродукти и Стефано Балди – посланик на Италия в София.

Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк ще срещнат професионалисти и предприемачи, опериращи в сферата на хранително-вкусовия и хорека бранша. Над 500 изложители ще запознаят аудиторията с продукти и технологични предложения, като 162 от тях вземат участие за първи път. Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд и Холандия. Изложбените зали ще бъдат отворени за посетители от 09.30 до 18.30 часа, а през последния изложбен ден – до 16.00 часа.

Освен новостите, четирите изложбени дни ще поднесат и качествена съпътстваща програма, включваща редица специализирани двустранни бизнес форуми, презентации, дискусии и лекции, голяма част от които организирани от браншовите организации и асоциации. Атрактивни допълващи събития представляват също така редицата дегустации, конкурси, презентации и майсторски класове.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0