Удължава се срокът за подаване на заявления за участие в Националния съвет по въпросите на социалното включване

Удължава се срокът за подаване на заявления за участие в Националния съвет по въпросите на социалното включване. До 15 август 2009 г. ръководители на юридически лица с нестопанска цел с доказан опит в областта на политиката за социално включване на национално ниво могат да подават писмени заявления за участие в Националния съвет по въпросите на социалното включване към Министерския съвет.

Националният съвет е орган за осъществяване на координация, сътрудничество и консултация при разработването, провеждането, мониторинга и оценката на държавната политика в областта на социалното включване.

Освен представители на юридически лица с нестопанска цел Съветът ще включва заместник-министри и ръководители на основните институции, които имат ангажименти по формулирането, изпълнението и мониторинга на политиката по социално включване, представители на Националното сдружение на общините в Република България, на национално представените организации на социалните партньори, на организациите, членуващи в европейски мрежи, работещи по въпросите на социалното включване и на Българската академия на науките.

Председател на Съвета, създаден с постановление № 112 от 13 май 2009 г., е министърът на труда и социалната политика.

Поканата за кандидатстване можете да намерите тук

Източник: Министерство на труда и социалната политика

Екипът на Finansirane.eu може да Ви съдейства при управлението и изпълнението на проекта Ви за финансиране!

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0