Финансиране за общини (Видео)

В този материал искаме да представим какви са възможностите за финансиране на общини, юридически лица с нестопанска цел или така наречените неправителствени организации, а също така и читалища. Мерките, които финансират различни инвестиционни дейности насочени към тези кандидати са 321-а и 322-а мярка от програма за развитие на селските райони.

[button link=“https://finansirane.eu/wp-content/uploads/prilojenie-1.jpg“ variation=“green“ size=“large“]Вижте приложение №1[/button]

6 Comments
 1. Здравейте!

  Рибарица в приоритетен район ли е за направа на проект по новата/стара 312?
  В смисъл в район, който ще е с приоритет пред другите райони.
  Поздрави!

  • Reply
   Ивайло Янков 06.11.2014 at 11:55

   Здравейте,
   Рибарица ще пот обхвата на община Тетевен, която е сред приоритетните за програмата

 2. Reply
  Mariana Kincheva 04.11.2014 at 19:28

  Molia Vi za otgovor,dali s.Kondofrei e v region ot koito mozhe da se kandidatstva za proekt, po programa-Razvitie na selskite raioni. Blagodaria Vi predvaritelno.

  • Reply
   Ивайло Янков 05.11.2014 at 11:40

   Здравейте Марияна,
   Община Радомир е сред приоритетните за програмата и Вие може да кандидатствате с проект за финансиране.

 3. Эдравейте искам да Ви эадам следния въпрос эа който отговор предварително Ви благодаря….Собственик съм на въэрожденска къща която е паметник на културата и искам да я раэвия като хотел но эа случая ми е нужна помощ от европейската програма эа раэвитието на селскити райони…..Какво трябва да направя? Поэдрави

  • Reply
   Ивайло Янков 30.01.2013 at 17:49

   Здравейте Веселин,

   Исканата от вас дейност може да бъде финансирана по програма „Развитие на селските райони“, при положение, че попада под обхвата на приоритетна община за програмата. Тях може да видите тук: https://finansirane.eu/?p=310. Имайте предвид, че ако къщата е паметник на културата ще трябва да се извади разрешение за строеж от Министерство на културата, тъй като са под социален статут.
   Ние от своя страна можем да Ви помогнем, като Ви осигурим цялостна консултация от А –Я, както за подготовката на задължително прилежащата документация, така и за самия проект за финансиране, както и неговото управление след одобрението му докато не приключи официално.
   За повече и подробно разяснение моля заповядайте при нас!
   Поздрави,

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0